Het gaat ze niet hard genoeg.


0

In Nederland krijgen we de de ziekenhuis en sterfte cijfers niet ongefilterd voorgeschoteld. Door nu de werkelijke cijfers te manipuleren is er straks immers plots een nieuwe epidemie uit tevoorschijn te toveren. Hoe dan ook, de plotseling en onverwachte sterfgevallen die de oversterfte veroorzaken worden nog altijd niet toegeschreven aan de werkelijke oorzaak. In deze contreien zijn goede zaken gedaan door de globale elite. De naïeve volgevreten westerling vertrouwde volkomen op zijn overheid. In de armste landen ging de vaccinatie campagne helaas wat slechter. De Moderna baas klaagde in Davos over de 30 miljoen experimentele vaccins die hij moet weggooien omdat niemand ze wil hebben.

Weinig animo

De bevolking in arme landen weet inmiddels wel wat ze aan de rijke westerse farmaceuten hebben, zijn gepokt en gemazeld, de naïviteit voorbij. Die weten dat daar gemiddeld weinig goeds vandaan komt. Vervuilde steriliserende tetanus vaccins, Polio vaccins die kankerverwekkend bleken. Pokken vaccins die AIDS lijken te hebben veroorzaakt en jarenlange medicijn trials die op de arme bevolkingen zijn losgelaten hebben het vertrouwen in de westerse farmacie geen goed gedaan.

Dat daar weinig geprikt wordt zit ze in Davos niet lekker en daarom kondigden Schwab en Bourla (https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2022/sessions/conversation-with-albert-bourla-ceo-of-pfizer) aan dat de 45 armste landen ter wereld alle gepatenteerde medicijnen van Pfizer voortaan tegen maakprijs mogen kopen. Zo hopen ze nog wat kwijt te raken en weer vertrouwen terug te winnen. Ze proberen de arme bevolking weer te paaien. Het is immers zo’n mooi systeem om mensen via vaccins te kunnen decimeren. Zo clean, verdomd goedkoop en milieuvriendelijk! Klimaatneutraal?


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
1
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: