Het ongecontroleerde experiment


1

Na het terugtrekken van het Astra Zeneca vaccin is in America besloten om ook het Jansen vaccin (Johnson&Johnson) voor algemeen gebruik te schrappen. Wat blijkt, het is te gevaarlijk om te gebruiken, te grote kans op bloedproppen met alle mogelijke gevolgen van dien. Voor een aantal mensen was het helaas te laat. Zij zijn inmiddels slachtoffer geworden van dit vaccin. Dit is al weer het tweede vaccin dat wordt afgeserveerd vanwege grote gezondheidsrisico’s. Dat terwijl beide middelen in de eerste instantie als uitermate veilig werden aangeprezen. Wat zijn de veiligheidsgaranties nog waard vandaag de dag? Net zoals onze spaarcenten zijn ze zwaar aan devaluatie onderhevig. De keurende instanties zijn blijkbaar niet meer in staat om het belang van het volk te dienen en uw gezondheid staat niet meer voorop.

Pfizer/Biontech

In een recent gepubliceerd rapport van Pfizer BioNTech geeft de farmaceut zelf aan dat geen garantie kan worden gegeven dat hun vaccin tegen het coronavirus veilig en effectief genoeg is voor permanente goedkeuring op de medicijnmarkt. Desondanks zijn er miljoenen mensen met dit vaccin gevaccineerd en wordt het nog altijd gebruikt.

Het is feitelijk erg raar dat er een vaccin wordt toegepast onder noodtoelating en dat er dan hoegenaamd geen controle is op hoe dit uitpakt. We zien in onze omgeving vrienden, familie en collega’s die zwaar vermoeid zijn, last van Ménière hebben, draaiduizeligheid. Hersenbloedingen, meervoudige longembolieen. Auto-immuunziekten, Gordelroos, Hepatitus B. Hartproblemen oogproblemen en ga zo maar door. Vaak jonge mensen die plotseling worden geconfronteerd met fysieke problemen. Alles wordt goedgepraat in de ziekenhuizen en bij de huisarts lijkt het wel. Schandalig dat veel professionals hieraan mee werken. Maar feit is dat de problemen zijn ontstaan na de vaccinatie. Maar aan vaccinatie mag niet getwijfeld worden.

Nieuw vaccin’s in de maak

De nieuwe vaccinaties tegen Omikron varianten worden al ontwikkeld door de vaccinindustrie en in de media duiken de eerste doemberichten over de nieuwe Omikron varianten ook al weer op. Op twitter lezen we dat de Brabant hallen in Leuven in het najaar al gereserveerd zijn voor prikacties van de Belgische overheid. Dit voorspeld weinig goeds helaas. Het scenario is blijkbaar al bekend bij de overheden.


Like it? Share with your friends!

1

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
2
omg
win win
0
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: