Huisbezoek loont!


1
foto reformatorisch dagblad

Momenteel klagen diverse angstige politici over de protesten bij het huis van ministers. Het zou niet kies zijn, niet mogen, bedreigend etc.

Echter, iedere 10 minuten wordt er ergens in Nederland een huisbezoek afgelegd door de overheid. Er moet dan gecontroleerd worden of er geen onrechtmatige adressen worden opgegeven en dergelijke. Ook onze voormalige minister van vaccinaties, Hugo de Jonge dreigde niet zo lang geleden met vaccinatieteams die langs de huizen zouden gaan van de ongevaccineerden, huis voor huis, arm voor arm.

In het verleden was het ook de normaalste zaak van de wereld dat politici als ze je stem nodig hadden, langs de huizen gingen om stemmen te winnen. Vooral de arbeiderspartijen waren daar zeer actief in.

Kortom de overheid weet je te vinden als ze denken dat het nodig is. Daarvoor gaan ze direct op u af. Ze gaan er niet voor naar het malieveld, ze vragen u niet naar de Den Haag te komen om er eens over te debatteren. Het is ook niet zo dat de door u gekozen volksvertegenwoordiger contact met u opneemt als er iets is. Nee, de vertegenwoordigers van de overheid kunnen zo maar voor de deur staan.

Het is een beetje raar dat als het dan andersom gebeurd dat er dan geklaagd wordt….

Bronnen:

https://theses.ubn.ru.nl/bitstream/handle/123456789/9459/Gosselink%2C_S._%28Susan%29_1.pdf?sequence=1


Like it? Share with your friends!

1

What's Your Reaction?

hate hate
2
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
1
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: