Krijg nou het apelazarus…


0
Afbeelding

Tja een vaccin maken met chimpansee virus erin en dan verbaasd zijn dat er plots een apenvirus opduikt in Europa. Toeval? Opzet? Marc van Ranst weet al dat het onzin is, alleen maar bedoeld om vaccins in diskrediet te brengen zegt hij in onderstaand artikel in HLN.

https://www.hln.be/nieuws/factcheck-neen-apenpokken-hebben-niets-te-maken-met-chimpanseevirus-in-astrazeneca-vaccin~ab3413f7/

Hij heeft vast gelijk. Hoe dan ook, als we mogen geloven dat gevaccineerden een verminderde antilichamenreactie hebben na een dubbele dosis vaccin zoals we onlangs in een document uit de UK verstopt zagen ( https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf pagina 23) Dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat veel van de gevaccineerden veel vatbaarder zijn geworden voor het minste of geringste virusje. Verzwak de populatie maak ze vatbaar voor iets simpels en loop zelf met je handlangers geen gevaar. Heel slim, waar ongevaccineerden totaal geen last hebben en zou een simpel virus voor de gevaccineerden wel eens iets minder onschuldig kunnen zijn? We hopen er het beste van voor alle mensen die er in zijn meegegaan.

Oefening

Gelukkig is er vorig jaar in München al een oefening gedaan met een ‘unusual strain of monkeypox’ zodat iedereen goed voorbereid is.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
1
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: