Liever niet testen zegt ziekenhuis tegen personeel!


0

Er schijnen weer meer mensen zich te laten testen. We zeggen schijnen want wie weet nog wat waar is tegenwoordig? Voor hetzelfde geld is het puur flauwekul en is er helemaal geen toename maar doet men maar alsof want er moet blijkbaar weer wat vakantieplezier vergald gaan worden.

Alsof de wereldwijde chaos op vliegvelden al niet voldoende is. Nee blijkbaar moet er in aanloop naar de zomervakantie weer wat angst worden gezaaid om mensen thuis te houden. Kunnen we lekker genieten van alle nieuwe zomerinitiatieven die overal worden ontplooid. Hoort bij het nieuwe normaal.

Net zoals al die restaurants en cafe’s en atractieparken en tijdschriften die QR codes zijn gaan gebruiken. Geen contante betalingen meer, toegang, bestellingen via een app, extra info via een app. Als u maar went aan het gebruik van dat verfoeilijke digitale systeem wat u dwingt tot een smartphone. U weet wat u moet doen. Mijd het! Doe er niet aan mee!

Vandaag hoorden we over het testbeleid in een ziekenhuis in het zuiden van het land. Een verpleegster die daar werkzaam is wist te melden dat het actief beleid is om personeel niet te laten testen. Ze adviseren om een paar dagen thuis te blijven bij klachten en als het wel meevalt gewoon weer naar het werk te komen. Ze weten dat het toch allemaal niet uitmaakt. Ze vinden het testen veel te ontregelend voor het systeem. Kortom, het is allemaal onzin. Maar dat wist u natuurlijk al.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: