Meer amputaties


0

Een paar dagen terug kwam op meerdere plaatsen in het nieuws dat er vanwege te laat of geen doktersbezoek door diabetici tijdens de lockdowns meer amputaties moeten worden uitgevoerd. Dat is directe schade door de onnodige lockdowns. Maar er is in werkelijkheid meer aan de hand, er worden veel meer amputaties uitgevoerd dan normaal maar het zijn lang niet allemaal diabetes patiënten. Een heel deel van de amputaties wordt veroorzaakt door bloedproppen veroorzaakt door de vaccins. Als een bloedprop te lang blijft zitten zal een lichaamsdeel kunnen afsterven en moet worden afgezet om verdere problemen te voorkomen.

Net zoals een tijdje geleden een campagne over het veel voorkomen van gordelroos moest “normaliseren” dat er opeens uitbraken waren van gordelroos na de vaccinaties zo wil men het nu doen voorkomen dat de vele amputaties niet worden veroorzaakt door de vaccins. Kortom afleiding.

Ook verhalen dat ondanks de dubbele vaccinatie iemand toch Corona kreeg en daarna een amputatie van een of meerdere lichaamsdelen zijn veel te vinden op de msm media. In Nederland wil men verpleegkundigen al op gaan leiden om Corona tenen of Covid tenen te herkennen omdat de eerste symptomen nogal lijken op wintertenen en andere onschuldige aandoeningen maar de gevolgen kunnen nogal ingrijpend zijn. Corona krijgt de schuld, werkelijke oorzaak: het spuitje…

Op zorgmedewerkers verenigd lezen we een verslag van een zorgmedewerker.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: