The Great Reset is al lekker op stoom! Doet u mee?


0

Heeft u ook al een biometrische inlogmethode omarmt of verplicht gekregen op uw werk? Uw vaste telefoonlijn eraan gegeven? Regelt u uw bankzaken al via de telefoon en deelt u uw elektronische patiëntendossier? Heeft uw auto al een ip adres? Of heeft u uw auto al weggedaan voor een deel exemplaar? Twijfelt u over uw zomervliegvakantie? Vergaderd u al veel via Teams of Zoom?

Allemaal zaken die horen bij de Great Reset. Sluipenderwijs worden er allemaal zaken geregeld die de mens afhankelijker maken van digitale techniek en wordt ons gedrag subtiel beïnvloedt om keuzes te maken die ons dicht bij huis houden. De chaos op Schiphol? Allemaal ingecalculeerd. Benschop vliegt terug vanuit Davos voor de vorm maar de boodschap is en blijft: vliegen is niet leuk meer.

Autorijden en bezit mag ook niet leuk meer zijn en de overheid wil controle over uw snelheid, verbruik en locatie. Liever ziet men u in een deelauto of op een elektrisch deelfietsje. Climate guilt.

De banken willen af van cash geld en implementeren steeds verder gaande technieken waarbij de smartphone een hoofdrol speelt.  

Nu al betaald men met het ding, identificeert men zich met het ding en de lichaamsmonitoring functie zal in de toekomst alleen maar groter worden en via sensoren zal de telefoon al onze biometrische gegevens live door gaan geven als het aan de mensen in Davos ligt. Tijdens de Corona crisis gebruikte men de gegevens van Google om te kijken waar het druk was en waar niet. Waar u zich allemaal naartoe begaf. Complete monitoring om het beleid op af te stemmen. Zijn ze daar al mee gestopt? Weet u het? De autoriteit persoonsgegevens geeft niet thuis. Daar zal wel weer een oud politicus aan het roer zitten.

Het werkt net als de camera’s in reality shows, de deelnemers vergeten dat ze continue gevolgd worden en beseffen niet hoe ver dat gaat. Er wordt afgeluisterd, beeldmateriaal gevolgd, locaties, medische gegevens gemonitord en u denkt alleen maar “wat is zo’n ding toch handig om een fotootje van een leuk moment naar je vrienden te sturen”.

Maar denk ook aan het plotseling enorm vergrootte vega schap in de supermarkten enige tijd geleden. Climate guilt. De pinautomaten die verdwenen onder het mom van veiligheid. De reiskosten van uw werk die laag bleven en de gunstige voorwaarden om met het openbaar vervoer te gaan reizen. Denk aan het Co2 beleid, boeren worden weggepest. We moeten aan de energie slurpende warmtepompen. Verplicht. Terwijl men in het buitenland dit Co2 probleem helemaal niet gebruikt om mensen te traineren.

Waar het op neer komt is dat men door middel van schuldgevoel en dreiging allerlei zaken regelt die ons steeds verder in de SDG fabeltjesfuik drijven. Het is een Great Reset die tot in de haarvaten van onze maatschappij doorsijpelt. Wees niet naïef. Dit zijn maar een paar zaken die hier worden benoemd. Dit is groots, dit is Goliath. Oefen maar weer eens wat met uw slinger.

Tip voor diegenen die het niet allang hebben gezien, kijk de serie die studio de Blauwe tijger maakte met Rypke Zeilstra over de SDG’s.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
1
hate
confused confused
1
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
1
love
lol lol
0
lol
omg omg
1
omg
win win
0
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: