Triggerde het pokkenvaccin aids in Afrika?


0


Artikel van Dr Alan Cantwell, M.D. hier weergegeven:
Op 11 mei 1987 publiceerde The London Times, een van ‘s werelds meest gerespecteerde kranten, een explosief artikel met de titel: “Pokkenvaccin veroorzaakte AIDS-virus.”

Het verhaal suggereerde dat het pokken uitroeiingsvaccin programma, gesponsord door de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie), verantwoordelijk was voor het ontketenen van AIDS in Afrika. Bijna 100 miljoen Afrikanen in Centraal Afrika werden ingeënt door de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie). Het vaccin werd verantwoordelijk gehouden voor het ontwaken van een “slapende” besmetting met het AIDS-virus op het continent.

Een adviseur van de WHO gaf toe: “Nu geloof ik dat de pokkenvaccin-theorie de verklaring is voor de explosie van AIDS.”

Robert Gallo, M.D., de mede-ontdekker van HIV, zei tegen The Times: “Het verband tussen het WHO-programma en de epidemie is een interessante en belangrijke hypothese.

Ik kan niet zeggen dat het werkelijk gebeurd is, maar ik zeg al enkele jaren dat het gebruik van levende vaccins, zoals die voor pokken worden gebruikt, een slapende infectie zoals HIV kan activeren.” Ondanks het enorme belang van dit verhaal zwegen de Amerikaanse media volledig over het rapport, en Gallo sprak er nooit meer over.
In september 1987, op een conferentie gesponsord door de National Health Federation in Monrovia, Californië, gaf William Campbell Douglass, M.D., de WHO onomwonden de schuld van het vermoorden van Afrika met het AIDS virus.

In een wijdverspreide herdruk van zijn toespraak, getiteld “W.H.O. Murdered Africa” , beschuldigde hij de organisatie ervan virologen en moleculaire biologen aan te moedigen met dodelijke dierlijke virussen te werken in een poging een immunosuppressief hybride virus te maken dat dodelijk zou zijn voor mensen.
Uit het Bulletin van de Wereldgezondheidsorganisatie (Volume 47, p.259, 1972) citeerde hij een passage waarin stond: “Er moet een poging worden ondernomen om na te gaan of virussen inderdaad selectieve effecten kunnen uitoefenen op de immuunfunctie. De mogelijkheid moet worden onderzocht dat de immuunrespons op het virus zelf kan worden aangetast als het infecterende virus de cel die op het virus reageert, min of meer selectief beschadigt.”

Volgens Douglass, “Dat is AIDS. Wat de WHO in gewoon Nederlands zegt is: Let’s cook up a virus that selectively destroys the T-cell system of man, an acquired immune deficiency.”” Het hele artikel is te lezen op google.com (“WHO Murdered Africa”).
In zijn boek uit 1989, ‘AIDS: The End of Civilization’, beweert Douglass dat de WHO de Afrikaanse vaccins heeft besmet. Hij geeft de schuld aan “de virologen van de wereld, de tovenaars die ons deze afschuwelijke plaag hebben gebracht, en die een verenigd front hebben gevormd om te ontkennen dat het virus in het laboratorium is gemaakt van bekende, dodelijke dierlijke virussen. De wetenschappelijke partijlijn is dat een aap in Afrika met AIDS een inboorling in de kont beet. De inboorling ging naar de stad en gaf het aan een prostituee, die het aan een plaatselijke bankier gaf, die het aan zijn vrouw en drie vriendinnen gaf, en wham – 75 miljoen mensen in Afrika raakten besmet met AIDS. Een volkomen absurd verhaal.
Wordt vervolgd….

Bron: http://www.cidpusa.org/london_times__smallpox_vaccine.htm

Interessante tweet in dit licht:


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
1
win
Frontier4

%d bloggers liken dit: