Verpleegster die vaccinatie- vrijwilliger was, lijkt toch echt te zijn overleden (update 2)


-63

Tiffany Dover, de verpleegster die zich onlangs op live tv liet vaccineren en na 17 minuten flauw viel, is hoogstwaarschijnlijk overleden. Aanwijzing hiervoor vinden we in een video op www.rense.com. In een online zoekmachine voor overlijdensarchieven is haar naam te vinden, plaats van overlijden en namen van familieleden. Als we dezelfde website nu echter bezoeken, geeft de naam Tiffany Dover elke keer een ‘Whoops… time out’. Het zoeken op andere namen is geen probleem.

Op heel veel websites wordt -als bewijs dat ze nog zou leven- een filmpje getoond van het CHI memorial hospital waarop ze levend te zien zou zijn. Echter ondanks dat filmpje leefde er veel twijfel op internet. Er kwam van haarzelf namelijk geen teken van leven. Haar socials bleven stil, haar familie zou een spreekverbod hebben. Verontrustend. Jeff Rense laat nu zien dat er wel degelijk een ‘death record’ is gepubliceerd, wat nu dus niet meer vindbaar is.

Het filmpje waarin Tiffany Pontes Dover, 30 jaar oud, moeder van twee kinderen, vaccinatie-vrijwilligster was en onwel werd, bracht veel teweeg op internet. Binnen no time werd naar buiten gebracht dat ze zou lijden aan een aandoening die haar deed flauwvallen bij een pijnprikkel of het zien van bloed. Natuurlijk is dit zeer onwaarschijnlijk, zo iemand zou namelijk nooit voor de camera worden gezet om live op televisie een vaccinatie te gaan promoten. Het zou een veel te groot risico zijn voor de vaccinatiecampagne waar voor bepaalde partijen zeer veel van afhangt.

Zo lang Tiffany Pontes Dover zelf geen teken van leven meer geeft, geloven we Jeff Rense.

Update 27-12-20

Op youtube staat nu een video van J.B.Gunner waarop hij laat zien dat Tiffany op Ancestry.com ook als overleden staat aangemerkt. Het is een bizarre situatie in ieder geval, duizenden reactie op haar socials maar geen teken van leven…

Update 29-12-20

Nog altijd geen teken van leven…Video Rense.com is hieronder ook te zien op Bitchute. Status van haar man op facebook, vrijgezel…(J.B.Gunner)

Update 4-1-21

Nog altijd geen teken van leven van Tiffany Dover helaas. Wel is er inmiddels een gezonde Portugese zorgmedewerkster van 41 jaar overleden 2 dagen na de inspuiting met het Pfizer/BioNtech middel. Op nieuwjaarsdag is ze overleden.

In Amerika heeft het VAERS instituut dat bijwerkingen bijhoudt inmiddels zo’n 40000 bijwerkingen opgetekend. Waarvan 127 overledenen. Of er een directe relatie is tot de inentingen is nog niet bekend..

Helaas staat het geval van Tiffany niet meer op zichzelf, inmiddels zijn er meerdere slachtoffers bekend waar u helaas niets over hoort in de MSM.

En verder nog onderstaande slachtoffers, gezien het feit dat fase drie van de studie naar het vaccin nog niet eens is afgerond en er dierproeven zijn overgeslagen kun je dit soort dingen verwachten…wilt u het proefdier zijn?

Jonge arts raakt verlamd na #coronavaccin van #Pfizer, familie luidt noodklok http://bit.ly/2L1m8fb

In IJsland zijn 3 mensen overleden na het #coronavaccin http://bit.ly/3okVmfT

2 bewoners Noors verzorgingstehuis overleden na #coronavaccin, onderzoek ingesteld http://bit.ly/3nkIdCr

Zorgmedewerker die 2 dagen na #coronavaccin overleed ‘was kerngezond’ http://bit.ly/35fqTbH

Zwitsers kanton: persoon overleden na #coronavaccin van #Pfizer http://bit.ly/3pxKFXC

Israëlische man sterft 2 uur na #coronavaccin http://bit.ly/3pqoS4a

Dat deze mensen na de inenting ‘iets’ hebben gekregen zegt natuurlijk niet dat het door het middel komt…..en Tiffany? Stilte.


Like it? Share with your friends!

-63

What's Your Reaction?

hate hate
18
hate
confused confused
30
confused
fail fail
24
fail
fun fun
16
fun
geeky geeky
6
geeky
love love
7
love
lol lol
13
lol
omg omg
75
omg
win win
21
win
Frontier4