Youri Plate strijder voor het volk!!!


0

Youri Plate is een Nederlandse strijder uit Limburg voor het volk. Hij heeft als gewone Nederlandse burger deze rol op zich genomen nadat hij verschillende keren is aangehouden door de politie. De maat was vol voor Youri nadat hij door een onbekende reden staande werd gehouden bij een snackbar in Limburg waar zijn twee kinderen bij waren. Dit was voor hem de reden om het gevecht aan te gaan tegen het onrecht.

Momenteel strijd hij tegen alle onrecht die hem ter oren komt. Het kan van alles zijn. Scholen waar kinderen verplicht een mondkapje moeten dragen, (Rotterdam) Ouderen die wegkwijnen probeert hij vrij te maken van de regels opgesteld door het RIVM en hij strijdt zelfs voor sportclubs als voetbalverenigingen.

Hij krijgt veel steun van onder andere de rechtbank in Maastricht, Advocatenkantoor Muurmans in Maastricht en Advocaat Max van der Klaauw. Max Is een gespecialiseerd advocaat in strafrecht. Afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Deze advocaat staat je bij wanneer u of u familie gearresteerd is door de politie. Van Max Klaauw ervaart Plate de meeste steun want deze advocaat is met Youri bij elk protest tegen het beleid van de overheid. Hij belt met de politie. Als Youri wordt opgepakt is het deze advocaat die hem weer vrij kan pleiten.

Youri zit ook achter het verhaal van Marjanne Slob. Zij mocht haar moeder niet bezoeken door de RIVM maatregelen. Marjanne Slob vertelt dat iemand Youri’s naam had getagd op Facebook onder haar bericht. Youri besloot Marjanne een Privé bericht te sturen met de boodschap dat hij haar wilde helpen. Plate had eerder al gedemonstreerd tegen het beleid in verpleeg en zorghuizen. Slob besloot hem te bellen waarop Plate haar besloot te helpen. Hij heeft uiteindelijk mensen naar het verpleeghuis laten bellen waar Marjanne’s moeder verbleef om verhaal te halen en uiteindelijk is er een vreedzame uitkomst uitgekomen.
https://www.burgerfront.nl/het-verhaal-van-marjanne-slob/

Youri kondigt hierbij weer een demonstratie tegen het beleid van de Overheid aan in Limburg in Maastricht waar zijn advocaten Augustin en Simons advocaten een vergunning voor hebben geregeld. De demonstratie zal plaats vinden op 11 Juli in Maastricht achter het V.V.M. stadion. Om 12 uur kan de aanstroom plaats vinden maar het protest zelf begint om 14:00 uur tot 18:00 uur met een uitloop van anderhalf uur.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Frontier3

%d bloggers liken dit: