Vragen voor volgers van het beleid, is dit wel echt een pandemie of een middel om iets bij u af te dwingen?


-2

-Waarom is de definitie van een pandemie veranderd? Waarom is die definitie veel laagdrempeliger geworden?

-Waarom telkens andere redenen waarom we maatregelen zouden moeten volgen. Eerst om de IC’s te ontlasten, daarna de ziekenhuizen niet vol te laten stromen en daarna het aantal positieve tests omlaag brengen en nu weer de positieve testen voorkomen?

-Als men zo goed wist dat er meerdere golven zouden komen dan had men de IC noodopvang die in eerste instantie is gebouwd toch gewoon kunnen laten staan? Of desnoods weer opbouwen? Of het Italiaanse ziekenhuisschip kunnen laten komen dat is aangeboden? Blijkbaar behoud men liever een crisis situatie dan dat er een oplossing komt!

-Telkens een nieuwe variant/golf en maar rekken, terwijl er niet eens een virus is geisoleerd volgens de traditionele methode met Koch’s postulaten?

-Het kabinet hanteert een ‘verhaallijn’ waarbij er door communicatie specialisten een lijn wordt uitgestippeld om de U te laten blijven geloven dat er werkelijk iets ernstigs aan de hand is. Gelooft U nog in sprookjes?

-Bewindslieden volgen zelf de opgelegde regels niet of alleen in het ‘zicht’ van de camera. Dit virus is dus helemaal niet zo gevaarlijk als men beweert.

-Begin vorig jaar is er een vaccinpaspoort besteld  de Covi-Pass door de o.a. de Nederlandse overheid. Men wist nog nauwelijks iets van deze ziekte of de mogelijke ernst ervan. Is dit om de agenda van de EU uit te voeren? (invoering vaccinpaspoort in 2022) is een ‘pandemie’ handig een middel om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen?

-Waarom mogen middelen als Ivermectine, HCQ met zink etc. niet gebruikt worden als deze pandemie werkelijk zo erg is en zoveel geld kost? Waarom niet alles aangrijpen om eruit te komen?     (en ja die middelen zijn inmiddels echt veilig bevonden)

-Waarom gaan al die politieke leiders opeens mee in het Build Back Better verhaal van het World Economic Forum?

-Waarom koppelt men steeds vaker klimaatzaken aan de coronacrisis?

-Hoe kan het dat de man die zegt dat de investering in de vaccinatieindustrie zijn beste investering ooit was (voor ieder miljard wat hij erin stopt krijgt hij er twintig terug) zo’n grote vinger in de pap heeft bij de WHO?

-Is het niet typisch dat de angstaanjagers als Gommers, Osterhaus, Koopmans ontheffing krijgen van de avondklok om naar liveuitzendingen te kunnen gaan? Speciale categorie voor liveuitzendingen…


Like it? Share with your friends!

-2
Frontier4