Gratie Gods? Bij ‘de gratie Thor’ is iedereen vrij en gelijk!

Gratie Gods? Bij ‘de gratie Thor’ is iedereen vrij en gelijk!


0

Bij ‘de gratie Thor’ is iedereen vrij en gelijk

Ben je verkleed als clown, koning, politieagent, rechter, sinterklaas of deurwaarder? Je blijft een mens. Bij de ‘gratie Thor’ is iedereen gelijk, ongeacht hoe je verkleed bent.

www.gratiethor.nl

Inleiding

Als goed geïnformeerd mens ben je er waarschijnlijk van op de hoogte dat alle wet- en regelgeving tot stand komt via de handtekening van de koning, die tekent bij de gratie Gods. In de afgelopen jaren is gebleken dat er voornamelijk regelgeving door de koning werd ondertekend, die het niet zo nauw nam met de mensenrechten. Denk aan de lockdowns, QR-code, dwang om vaccinaties te nemen, et cetera. Daarnaast is er een WOO-verzoek geweest over de vorm en het bewijs van de gratie Gods. Hoe ziet die machtiging er uit? Het ministerie is hier op teruggekomen en kon de gratie Gods machtiging niet aantonen. Daarmee is alle wet- en regelgeving bij de gratie Gods in feite ongeldig. Ofwel: de keizer heeft geen kleren aan.

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/woo-besluiten/2022/08/15/besluit-woo-verzoek-over-het-bewijs-van-gratie-gods

De gratie Thor

Om die reden is een van onze vrijwilligers een alternatief voor ‘de gratie Gods’ gestart, ‘de gratie Thor’. Bij de gratie Thor is iedereen gelijk, ongeacht hoe je verkleed bent. De uiting wordt ondersteund met een serie pasjes die je kunt bestellen. Bij de gratie Thor ben je politieagent, hoofdagente, rechter, koning, koningin of zelfs DICTATHOR. Wat jij wilt zijn en het maakt niet uit hoe je verkleed bent, want iedereen is gelijk. Je kunt bij de gratie Thor zelfs een mensenrijbewijs laten maken. Als je wordt aangehouden en er om je rijbewijs wordt gevraagd, dan voldoe je aan de vraag als je je ‘bij de gratie Thor’ mensenrijbewijs laat zien. Je kunt daarnaast aangeven dat je bij de politie werkt en dat zelfs aantonen door die pas te laten zien. In feite benadruk je het idiote van het huidige systeem door te spiegelen met de materialen van de gratie Thor. Want als je een pasje hebt, dan heb je iets over anderen te vertellen? Laat jij bij een aanhouding je politie pasje zien, dan staat daar ‘hoogste politiefunctionaris’. Dat is hoger dan ‘jouw’ collega die je op dat moment aanspreekt. Eventueel kun je zelfs gelijk een uitspraak doen en je rechterspas bij de gratie Thor laten zien. Het gebruik van materialen of uitingen van de gratie Thor zijn uiteraard op eigen risico. Je voelt zelf het beste aan hoe ver je kunt gaan. Kun jij die gezagsdrager laten inzien dat we in een raar systeem leven?

15% korting voor burgerfronters

Doe jij mee met het prikkelen en uitdagen van het gezag? Kun jij ambtenaren in functie inspireren en inzicht geven in de gekkigheid waarin we leven? Speciaal voor de lezers van de nieuwsbrief van Burgerfront kun je aanspraak maken op 15% korting op je bestelling. Gebruik de code burgerfront15% om deze korting te krijgen. De korting is geldig tot 30 april. Voor vragen kun je contact opnemen met Maarten, bij de gratie Thor!

Link: www.gratiethor.nl


Like it? Share with your friends!

0