ALS JE VERLEDEN GITZWART IS


0

Het is heden ten dage een favoriet ‘spel’ om het verleden van het blanke ras door het – racisme – slijk heen te halen, maar laten we voor de gein ook eens duiken in het verleden van – nou doe eens gek – een leidend big pharma bedrijf genaamd Bayer.

Tijdens de coronaplandemie is gebleken dat een overgroot deel van de wereldbevolking een blind vetrouwen heeft in farmaceutische bedrijven en overheden zoals de Europese Unie, maar is dat blinde vertrouwen wel terecht?
D.m.v simpelweg de geschiedenis van – bijvoorbeeld een – Bayer na te gaan, blijkt dat het vertrouwen dat wij stellen in big pharma en overheden, een levensgevaarlijke carte blanche is, waarbij de mensheid – althans het “crappy poor” gedeelte ervan – uiteindelijk aan het kortste en dodelijke eindje trekt.

Bayer is een in 1863 opgericht ‘genees’middelen en chemiegigant wiens eerste bijdrage aan de geschiedenis, de uitvinding van aspirine was, een uitvinding niet geheel opgeslagen in het collectieve brein der mensheid.
De ‘daad der goedheid’ waarmee Bayer wel voor eeuwig in de gedachtegang der ‘fatsoensnormen’ is opgeslagen, is de fusering met o.a Hoechst in het conglomeraat IG Farben in 1925 – waardoor de merknaam Bayer verdween – en hun verdere inktzwarte geschiedenis met de productie van het gif Zyklon B – gebruikt ter vergassing van Joden – en bedrijfsvoering d.m.v dwangarbeid met door de SS geleverde ‘arbeidskrachten.’ Werkslaven die in de IG Farben fabrieken een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 4 maanden hadden, tenzij je ziek of gewond werd bij een van de vele bedrijfsongevallen, wat direct resulteerde in een enkeltje Birkenau om aan den lijven de werking van Zyklon B te ondervinden.

Omdat na de tweede wereldoorlog de naam IG Farben ‘ietwat’ besmet was werd het bedrijf opgesplitst in de oorspronkelijke kleine en grote bedrijven die IG Farben hadden gevormd, waarvan vandaag de dag alleen nog Agfa, BASF en Bayer als zelfstandige bedrijven bestaan, nadat Hoechst na een fusie en overname uiteindelijk is opgegaan in Sanofi, wederom een big pharma gigant die het nazi verleden van haar aankoop niet schijnt te deren.
Door de opsplitsing van IG Farben kon o.a Bayer als ‘redelijk’ schone naam weer verder waar zij gebleven waren voor het ‘nazi uitstapje,’ het zogenaamd produceren van geneesmiddelen ter bevordering van de volksgezondheid, wat toch enigszins uit de pas was met hun eerdere vernietigingswerk voor oom Adolf.
Opvallend feitje bij de productie van Zyklon B is dat het patent bij IG Farben lag, maar dat het geproduceerd werd door Degesch (Deutsche Gesellschaft für Schädlingsbekämpfung, in vertaling ‘Duitse maatschappij voor de bestrijding van schadelijke planten en dieren’) wat de overname van Monsanto – producent van o.a Agent Orange en Roundup – door Bayer in een ietwat ‘bekend’ daglicht plaatst m.b.t het produceren van Zyklon B door Degesch.

Bayer, dat geen ernstige gewetensbezwaren schijnt te hebben over het nazi verleden, heeft er ook geen bezwaar tegen om een bedrijf in te lijven dat Agent Orange en roundup produceert/geproduceerd heeft.
▪︎ Agent Orange veroorzaakt onder andere de volgende ziektes: chlooracne, de ziekte van Hodgkin, verschillende soorten kanker in de luchtwegen, prostaatkanker, disfunctioneren van het perifere zenuwstelsel. Door het gebruik van Agent Orange werden er duizenden kinderen met bijvoorbeeld spina bifida (open rug) en andere misvormingen aan de wervelkolom geboren.
▪︎ roundup een onkruidbestrijdingsmiddel waarvoor Bayer in 2020 een mijardenschikking heeft getroffen van tussen de 9,1 en 9,8 miljard(!!) euro om naar verluidt driekwart van de 125.000(!!) ingediende schadeclaims te schikken, waarbij volgens het bedrijf de schikking “geen erkenning van aansprakelijkheid of wangedrag” is, maar elke kleuter van 2 weet dat je een schikking treft om erger te voorkomen.

Dat farmaceuten als Bayer dus geen moreel kompas hebben blijkt uit voornoemde opsomming, want hoe rijm je de productie van zwaar kankerverwekkende bestrijdingsmiddelen met je ‘heilige missie’ als farmaceutisch bedrijf dat o.a medicijnen tegen kanker ontwikkeld. Of moeten we die merkwaardige ‘belangenverstrengeling’ zien in het licht van de opmerking van voormalig Bayer CEO Marijn Dekkers, die letterlijk zei dat een nieuw medicijn tegen kanker (quote) “bedoeld is voor mensen die het zich kunnen veroorloven.”

Van de drek der farmaceuten kom je dan vanzelf uit bij de Europese Unie, waarbij blijkt dat studies die de EU gebruikt voor de toelating van Glyfosaat (Roundup) vol fouten zitten, en gebrekkig zijn uitgevoerd. (https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/studies-die-eu-gebruikt-voor-toelating-glyfosaat-vol-fouten-en-gebrekkig-uitgevoerd. fbclid=IwAR2Z7_bHBAlIdvx5ckddscZ8gJI6WR9h8WqhbKgLC4DXSAeM4zEDlZSis30 )
Ondanks dat Bayer dus in 2020 voor een bedrag van bijna 10 miljard euro een schikking heeft getroffen om ‘nog maar’ driekwart van de 125.000 schadeclaims te schikken, ziet het er ernstig naar uit dat de pesticide – waarvan de licentie eind 2022 afloopt – opnieuw wordt toegelaten in de EU.

Waarom zou je als Europese Unie een middel toelaten waarnaar je eigen studies bewezen hopenloos gefaald hebben, en waarvan de fabrikant al bijna 10 miljard aan schikking heeft betaald om ingediende schadeclaims wegens opgelopen kanker door gebruikers te schikken? Het antwoord: “Het Duitse farmacieconcern Bayer gaat biotechnoloog CureVac helpen bij het produceren van diens experimentele coronavaccin. Het vaccin van CureVac is nog niet klaar voor gebruik, maar bevindt zich in een laat teststadium. Bayer besloot eerder al om de onderneming uit Tübingen te gaan helpen bij het ontwikkelingsproces
Als het vaccin straks wordt goedgekeurd, neemt de Europese Unie 225 miljoen doses af. Brussel heeft een optie op nog eens 180 miljoen doses.”
Oftewel……… uw en mijn gezondheid zal de Europese Unie en concerns als Bayer een worst wezen, zolang zij elkaar kunnen ‘dekken’ in het grote spel genaamd “het ongelimiteerd uitgeven van belastinggeld,” blijven zij zaken als Roundup, en experimentele gentherapieën goedkeuren omdat het nazi-gedachtegoed nu eenmaal diepgeworteld zit bij zowel de Europese Unie als de (Europese)farmaceutische industrie.

Maar wees gerust, de ‘vaccins’ zijn volgens Hugo echt veilig!!

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder