Argentijns overheids orgaan geeft toe dat er grafeen oxide in de vaccins zit!


0

Eindelijk heeft een officiële instantie erkend dat de vaccins tegen COVID-19 grafeenoxide bevatten als onderdeel van hun samenstelling. Deze gebeurtenis vond plaats nadat een verzoek was ingediend om het overlijden van een persoon na de vaccinatie te onderzoeken.

De toxiciteit van het nanomateriaal dat in de vaccins zit, is beschreven in de wetenschappelijke literatuur, met minstens 67 artikelen over het onderwerp, dezelfde die La Quinta Columna een paar maanden geleden verzamelde om bij het eindrapport van Dr. Pablo Campra te voegen.

https://www.orwell.city/2022/01/ANMAT.html

Ricardo Delgado: “Argentinië: A.N.M.A.T erkent dat vaccins grafeen bevatten.”

In het nieuws van vandaag, 16 januari.

"Dr. Patricia Aprea, directeur van Evaluatie en Controle, moest het toegeven in een rechtszaak die plaatsvond als gevolg van een sterfgeval na inenting en die wordt vervolgd door officier van justitie Carlos Insaurralde." 

 Dankzij het werk van deze aanklager en zijn aandringen, moest hij eindelijk toegeven en erkennen -want zij wisten het- dat het COVID-vaccin -of wat zij vaccin noemen... Ze noemen het een vaccin-, in feite grafeen bevat. 

Dit is bijzonder ernstig. Waarom? Omdat we het hier hebben over een materiaal dat niet wordt genoemd in het transparantie beleid van farmaceutische bedrijven. En bovendien, is het een giftig materiaal. Het is zo giftig dat het ook radiomoduleerbaar is. Het hangt dus bijna niet af van de hoeveelheid, maar van de dosis straling die door het grafeen wordt geabsorbeerd. 

Bovendien hebben we gezegd dat grafeen het GigaHertz-signaal van telefoonantennes gebruikt en het vermenigvuldigt tot de orde van TeraHertz. Grafeen heeft zijn maximale transistor veldeffect precies bij 26 GigaHertz. Dus dit... Eh... Precies - kijk, wat een toeval!-, onze regering en die van andere delen van de wereld die zelf in de 2030 Agenda staan, zullen medio 2022 de 26 GHz frequentie aanbesteden.

Dat grafeen dat frequenties verhoogt van Giga naar TeraHertz, als het eenmaal op TeraHertz zit, maakt het mogelijk dat alle andere microtechnologie die we in het vaccin hebben gevonden, kan werken. Micro-routers, micro-rectennes, codecs met communicatie encryptie, logische poorten... Om ze allemaal te laten werken, moeten ze noodzakelijkerwijs in de Terahertz-band werken. 

Begrijpt u nu waarom ze dat grafeen wilden introduceren?

Begrijpt u nu waarom de ingeënte mensen, in draadloze Bluetooth technologie, een MAC adres uitzenden dat door iedereen met hun mobiele telefoon gecontroleerd kan worden? Zelfs met een Samsung of een iPhone. Omdat ze die eerst geblokkeerd hadden. Binnenkort, gaan we proberen... Eh... ...een persoon te interviewen die een expert is op dit gebied. Hier, in La Quinta Columna. 

"Zijn ze 'samenzweerders' geworden bij A.N.M.A.T.?" vraagt David Rey, die de schrijver is, zich af. Ik had wat water nodig. "Nou, nee. Het gebeurt dat ze deze keer, onder druk van de openbare aanklager Carlos Insaurralde, het ontoelaatbare hebben moeten toegeven. Strikt genomen moest de Nationale Administratie van Geneesmiddelen, Voeding en Medische Hulpmiddelen zich op deze manier verantwoorden in een rechtszaak naar aanleiding van een klacht over een sterfgeval na inenting. 

Degenen die belast waren met het bekendmaken van het nieuws, via sociale netwerken, waren de advocaat Miguel Iannolfi en de medisch geneticus Marcelo Martínez..." Van hieruit een dikke knuffel. "Beiden staan bekend om hun werk om de bevolking te waarschuwen voor de bijzondere gevolgen van de vermeende vaccins voor de gezondheid van mensen, en ook voor de nieuwe verbinding die ze bevatten, namelijk grafeen, dat maanden geleden werd ontdekt door de Spaanse wetenschapper Pablo Campra." 

Oké. 
"In een korte video die in netwerken werd gedeeld, legde Iannolfi uit dat iets dat we hadden bestudeerd, onderzocht en waarvan we wisten dat het aan het licht zou komen. Dankzij de inspanningen van de officier van justitie Carlos Insaurralde, was het enige wat hij deed het vervullen van zijn functie op het moment dat hij een klacht ontving over een persoon die overleed na te zijn ingeënt. Hij stelde een onderzoek in en vroeg om verslagen, oefende druk uit en uiteindelijk antwoordde de A.N.M.A.T. -overheidsinstelling- in een rechtszaak dat het inoculum dat zij aan de hele bevolking toedienen grafeen bevat." 

Oké?

"Martínez, van zijn kant, in een andere video waarin hij voor het eerst zijn solidariteit betuigde met de onlangs gearresteerde en reeds vrijgelaten Dr. Eduardo Ángel Yahbes..." Ik viel samen met hem in een directe. Van hieruit sturen we haar een dikke knuffel. En, omdat het niet anders kan, zijn we erg blij voor zijn vrijlating. "...antwoordt op verzoeken en vragen van de aanklager, dat grafeen een van de samenstellende elementen is van deze verbindingen." 

Wel, als het één van de elementen is die hier voorkomen, bovendien, in dit geschrift dat ik hierna ga delen. Als het een van deze elementen is, waarom is het dan niet aangegeven? 

"Dr. Luis Marcelo Martínez merkte vervolgens op dat er minimaal 67 wetenschappelijke publicaties zijn... In feite waren dat degene die La Quinta Columna deelde. "...waarin de giftigheid van grafeen voor biologische organismen en voor de mens in het bijzonder wordt beschreven. Wat is dan de reden voor de aanwezigheid van dit element in de inoculums? Het door Dr. Yahbes afgegeven certificaat bevat, zoals vele van de door ons afgegeven certificaten, absoluut echte informatie die wordt ondersteund door talrijke wetenschappelijke onderzoeksartikelen. Ik heb zojuist verwezen naar een officieel antwoord, wat betekent dat ze zich bewust zijn van de aanwezigheid van giftige elementen in deze samenstellingen." 

Goed. Ik bedoel, dit is al een publiek geheim. Het werk dat La Quinta Columna en velen van jullie hebben is gewoon om de bevolking te informeren. Ik ga dit nieuws eerst kopiëren. Hier gaat het. Het is belangrijk. Omdat ze het erkennen. Met andere woorden, ze erkennen de vergiftiging van de hele bevolking. Het is gewoon zo. Gewoon zo.

Dit is het officiële document uitgegeven door de ANMAT.

d. Wat betreft de samenstelling van het vaccin in kwestie, volgens wat er is verklaard, is grafeen een van de componenten. Het wordt aangeraden om geautoriseerde etiketten of bijsluiters bij te voegen waarin de bestanddelen van het vaccin kunnen worden opgemerkt.

Het kan ook worden gevonden op de officiële website (klik hier) door de volgende informatie in te voeren: GEDO-nummer: IF – 2021 – 120912800 – APN-DECBR#ANMAT

Een oplettende lezer wijst ons erop dat dit bericht en ‘oud’ zou zijn en reeds gerectificeerd door de ANMAT als zijnde een typfout. Dank daarvoor! We nemen het voorlopig voor kennisgeving aan. Bijzondere typfout….

Afbeelding

Like it? Share with your friends!

0
Frontier4