Australische politiecommisaris weigert vaccinpas te handhaven


0
De politiecommissaris van New South Wales heeft geweigerd om het mandaat voor het vaccinpaspoort van de staat af te dwingen, agenten zullen de vaccinatiestatus van mensen in restaurants, clubs of bars niet controleren.

De regering bereidt zich voor om een ​​mandaat goed te keuren dat alle niet-gevaccineerde mensen verbiedt om tot ten minste 1 december toegang te krijgen tot tal van locaties in een herhaling van het segregatieschema dat in tal van westerse landen is aangenomen.

Nadat er echter vragen begonnen te rijzen over de vraag of bedrijven gedwongen zouden worden om de maatregelen aan klanten op te leggen, maakte NSW-politiecommissaris Mick Fuller duidelijk dat zijn agenten niet op patrouille zouden zijn.

"De rol van de politie wat betreft vaccinpaspoorten, we zullen niet door restaurants, cafés en pubs lopen om te controleren of mensen dubbel gevaccineerd zijn", zei hij.

"[Maar] we zullen zeker restauranteigenaren en winkeleigenaren helpen als ze iemand de toegang weigeren - we zullen zeker reageren om die mensen te helpen."

Minister van Volksgezondheid Brad Hazzard beweerde dat het de taak van de politie zou zijn om de maatregelen te handhaven, maar dat ziet er niet naar uit dat dit gaat gebeuren.

Anders dan in sommige landen, krijgen bedrijven geen boetes als ze niet-gevaccineerde mensen binnenlaten, waardoor het hele plan nogal zinloos wordt.

Zoals we eerder hebben benadrukt, handhaven veel bedrijven in Frankrijk het mandaat voor het vaccinpaspoort niet, ondanks dat het de wet is.

Melbourne wordt sinds begin vorige week opgeschrikt door weerbarstige protesten nadat een vakbond van bouwvakkers eiste dat werknemers de prik zouden krijgen of hun baan zouden verliezen.

Nadat bouwvakkers een protest hadden georganiseerd buiten het vakbondshoofdkwartier, kondigde de regering aan dat ze als straf alle werkzaamheden met betrekking tot de industrie voor twee weken zou stilleggen.

Dit leidde tot verdere botsingen tussen politie en demonstranten, waarbij oproerpolitie en speciale eenheden die normaal gereserveerd waren voor antiterreuroperaties op Aussies werden losgelaten.

Ondertussen onthulde de gezondheidschef van New South Wales, Dr. Kerry Chant, gisteren de waarheid toen ze liet vallen dat de COVID-vergrendelingsmaatregelen van kracht blijven, zelfs als mensen het vaccin nemen.
In Nederland hebben we de dappere agent Pim Vos die zicht uitspreekt. Goed voorbeeld doet goed volgen is het devies. Agenten en boa’s moeten begrijpen dat ook hun families en kinderen slachtoffer zijn van de vernietigende vaccins.

https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F09%2Faustralian-police-commissioner-refuses-to-enforce-vaccine-passport-mandate.html&data=04%7C01%7Cjoost.wever%40fontys.nl%7Ca7d2afa207204f64db3708d983216fe0%7Cc66b6765b7944a2b84ed845b341c086a%7C0%7C0%7C637685001911519669%7CUnknown%7CTWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0%3D%7C1000&sdata=a2f1qwiLOzh7CHTGwDVEwn%2BCHKLGJF2kNJR4bS01w94%3D&reserved=0


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4