Burgerfront Helpdesk: Geen mail ontvangen?


0

Helaas bereiken ons wat berichten dat sommige mensen onze mails niet ontvangen. De praktijk leert dat verschillende email providers problemen opleveren, Gmail en zeker Hotmail vallen in die groep.
De meeste gratis email diensten censureren actief berichten, bij navraag wordt dit gedaan onder het mom van spamfiltering. Er kan gecensureerd worden op de domeinnaam in dit geval ‘burgerfront.nl’, of op zogenaamde sleutelwoorden waardoor zonder enige melding het bericht niet wordt afgeleverd bij de ontvanger. Zowel wij (de verzender) als jij (de ontvanger) krijgen hier geen melding over zoals normaal gebruikelijk is. De berichten verdwijnen gewoon in het niets.

We weten niet wat het doel of de reden is van dit gebeuren, alleen dat dit gebeurt.
De oplossing is echter eenvoudig en, als je geïnteresseerd bent in kritische berichtgeving, ook aan te raden voor andere doeleinden dan alleen het ontvangen van onze Burgerfront emails:

Maak een gratis accountje aan bij Protonmail.com. Deze email dienst is gevestigd in Zwitserland en valt hierdoor niet onder de wetten en richtlijnen van de EU en de USA. Je mailbox daar is goed beveiligd en wordt niet gecensureerd. Er is een handige app voor telefoon beschikbaar.

Zodra je je protonmail account hebt kan je je opnieuw bij ons inschrijven en je zal zien dat de mails dan wel aankomen.


Like it? Share with your friends!

0
Sander