DE DONKERE MAANDEN


-1

We gaan zo langzaamaan weer de donkere maanden in, en nooit is er letterlijk meer sprake geweest van donkere maanden dan nu.
Wij leven in een wereld waarin een groot deel van de bevolking ziende blind is, en haar ogen uit ‘zelfbescherming’ sluit voor alle onrecht en shit die er momenteel gaande is.
In Amerika worden verkiezingen gehouden waar zelfs dictators als Mugabe zich voor zouden schamen, maar de goedgelovige wereldbevolking loopt nog steeds devoot achter de liegende msm aan, omdat zelfs de kleinste glimp van alle drek hun bevattingsvermogen ver te boven zou gaan, en men daarom maar kiest voor de struisvogel-methode.

Maar niet alleen aan de overkant van de plas worden er -op een nog nooit vertoonde schaal- gefraudeerd, ook hier in ons kleine kikkerland kunnen wij de vergelijking met de meest corrupte bananenrepubliek niet meer ontkennen…… 10 jaar Rutte heeft van ons land een waar shithole gemaakt.

Goedgelovige schapen lopen bij het eerste de beste weerwoord als hardste te roepen ‘complotwappies,’ terwijl de bewijzen -middels o.a. moties in de Tweede Kamer- ze letterlijk in het gezicht slaat…… als ze maar eens de moeite zouden nemen tot onderzoek.
Dat is namelijk het grote probleem tegenwoordig, het gebrek aan kennis bij de coronabelievers, de blm-groupies, de KOZP-mafklappers en noem ze allemaal maar op.

Vanuit deze ‘kampen’ reageert men slechts met onderbuikgevoelens, en een volslagen gebrek aan feitelijke kennis, wat verhult wordt door de -vaak geschreeuwde- dooddoener: complotdenker.
Hoe smoor je een discussie? Je ridiculiseert je gesprekspartner met geschreeuwde dooddoeners om het eigen gebrek aan intellect en feitelijke kennis te verhullen, en elk, wel feitelijk onderbouwde, weerwoord weiger je tot je te nemen.

Deze methode is al jaren bewezen effectief in de benadering van Geert Wilders en zijn PVV, en wordt nu ook weer van stal gehaald bij de demonisering van Thierry Baudet en zijn FvD.
Toch blijf ik me nog steeds verbazen dat wij iedere dag letterlijk in ons gezicht gespuugd worden door politiek Den Haag, en een groot deel van het volk dit beschouwd als een overwinningsdouche met exquise champagne.

Al vanaf het begin van de coronabullshit, maar vooral nu bij de ‘tweede golf,’ horen wij het komische gelegenheidsduo Rutte en de Jonge -te boeken voor al uw 2-persoons feestjes- oreren dat zij zoveel respect hebben voor het zorgpersoneel, dat we zoveel mogelijk de zorg moeten ontlasten en dat wij -het volk- middels dictatoriaal opgelegde strafmaatregelen de sleutel in handen hebben voor de oplossing van deze (fake)crisis.

Men erkent dus dat de zorg cruciaal is, en o.a. de ic-capaciteit de botleneck.
Dan zou je verwachten dat dit kabinet een rode loper uitlegt voor de zorg en er alles, maar dan ook alles, aan zal doen om deze ‘overbelaste’ zorg tot in het extreme te faciliteren.
Het vreemde is echter dat het duo Peppi en Kokki voor de bühne empathie en een absolute bereidwilligheid veinzen, maar hun partijen middels stemmingen er achter de bühne juist alles aan doen om de coronabullshit in stand te houden.

# motie 25295 nr 397 (Marijnissen- Asscher) over het structureel meer waarderen van zorgverleners….. VVD en CDA stemden tegen.

# motie 25295 nr 597 (Wilders) over het met spoed zorgen voor meer zorgpersoneel….. VVD en CDA stemden tegen.

# motie 25295 nr 681 (van Haga-Baudet) over het onderzoeken wat een realistische ic-capaciteit moet zijn voor Nederland….. VVD en CDA stemden tegen.

Dit zijn slechts drie -van de vele tientallen- voorbeelden waar wij een kabinet aan het werk zien die, voor de bühne, oreren dat zij er alles aan doen om de coronabullshit te stoppen, maar die tijdens stemmingen een koers laten zien die er juist alles aan doet om de coronabullshit in stand te houden.

Bekijk het stemgedrag van o.a. de VVD en het CDA, en u zult zien dat men niet bezig is om een crisis te bezweren, maar dat men bezig is om een crisis in stand te houden, puur en alleen voor de eigen dictatoriale agenda.
Dit is geen complotdenken, dit is puur de feiten onder ogen zien.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-1
Michel Mulder