De echte reden voor twee vaccinaties?


-1

Volgens de overheid is de reden voor twee vaccinaties het volgende:

“Met de eerste prik begint de training van je immuunsysteem. Je afweer wordt alert gemaakt op de ‘indringer’. Het gaat aan de slag met antistoffen maken en bouwt zo bescherming op tegen het coronavirus. De basis is gelegd.

De tweede dosis geeft die basis vervolgens een flinke zet. Dat gebeurt op maar liefst vier manieren:

  • De hoeveelheid antistoffen neemt enorm toe;
  • De antistoffen worden beter in hun taak: ze plakken beter aan het coronavirus en leiden zo de aanval;
  • Ook zorgt de tweede prik ervoor dat je immuunsysteem nog veel langer alert en bewapend tegen het coronavirus zal zijn;
  • Tenslotte verkleint het effect van de tweede prik de kans dat andere varianten van het coronavirus je toch ziek kunnen maken.”

Intussen hebben we wel gezien dat deze informatie nogal berust op drijfzand en niet waar is gebleken. De werkzaamheid is kort en het bood geen bescherming tegen overdracht en ook weinig bescherming tegen het opnieuw krijgen van Corona.

De topman van Biontech heeft inmiddels aangekondigd dat de volgende generatie een drietraps vaccinatie zal zijn. Nu dit is geslikt door iedereen zet hij er nog een tandje bij. Lekker cashen!

Maar wat erg onderbelicht blijft, is de de vaccinatiestatus. Deze blijft namelijk als ongevaccineerd staan tot twee weken na de laatste prik. Dat betekent dat je status na de eerste prik nog vijf weken als ongevaccineerd blijft staan. Eerst drie weken na de eerste prik en twee weken na de tweede prik. De vele doden die zijn gevallen in die vijf weken worden op deze wijze slinks gemaskeerd door deze administratieve ‘ongevaccineerd’ status. Terwijl ze vaak de eerste en soms de tweede vaccinatie wel degelijk hebben gehad.

Gevolg is dat de oorzaak van deze sterfgevallen niet wordt gezocht bij de vaccinatie en dat het aantal mensen dat in de ziekenhuizen belandde door de bijwerkingen en positief testen ook nog eens als ongevaccineerde Covid lijders zijn bestempeld.

Kortom, door wel degelijk gevaccineerde mensen vijf weken lang als ongevaccineerd te administreren maskeer je alle doden die in de tussentijd vallen en wordt er minder snel een relatie gelegd tussen de sterfgevallen en de vaccinaties. Als je nu leest in de Pfizer papers dat er al 1200 mensen waren gestorven in het begin van 2021 dan begrijp je dat zo’n periode zeer nodig was om dit zeer gevaarlijke vaccin aan de man te brengen.


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4