De verwachte Cytokinestorm door mRNA vaccins?


1

Zoals we hier op de site twee jaar geleden al schreven (https://www.burgerfront.nl/het-zwartste-mrna-vaccinatie-scenario/) lijkt het erop dat onder het mom van Corona, de ‘vaccinaties’ hun vernietigende werk doen. Het AD en HLN koppen over 1 op 7 mensen die geheugen en psychische problemen hebben na een Corona infectie. Dit komt neer op ongeveer 2,5 mln. mensen in Nederland alleen al. HLN Schrijft:

Corona-infecties veroorzaken immuunreacties die zenuwcellen in de hersenen beschadigen, met deliriums en geheugenproblemen tot gevolg en een verhoogd risico op dementie. Dat bevestigt een studie van de Londense universiteit King’s College. “Eén op de zeven mensen die met het coronavirus besmet raakten, houdt daar aanhoudende klachten zoals hersenmist, concentratie- en slaapproblemen aan over”, zegt professor psychiatrie Manuel Morrens tegen HLN.

“De wetenschappers in Londen hebben aangetoond dat IL-6, een cytokine of boodschapper die door immuuncellen wordt uitgestuurd om het immuunsysteem aan te wakkeren, door de bloed-hersenbarrière raakt, een barrière die virussen en immuuncellen wel kan tegenhouden. Daardoor wordt het immuunsysteem van de hersenen zelf geactiveerd en wordt daar van alles in gang gezet dat niet in gang zou moeten gezet worden. Deze forse verhoging van deze boodschappers van het immuunsysteem door Covid-19 wordt ook wel een cytokinestorm genoemd. De boodschap is dat het coronavirus het functioneren van de hersenen op twee manieren kan aantasten: door een rechtstreekse aanval van het virus op de hersencellen, maar ook door zo’n cytokinestorm die het immuunsysteem overactiveert in het hele lichaam, ook in het brein.”

We lezen het ook in een studie van April 2022, daarin worden zowel Corona als de mRNA vaccins verantwoordelijk gehouden voor zware ontstekingsreacties. Boosters zullen de frequentie daarvan alleen maar verhogen….

https://www.cell.com/trends/molecular-medicine/fulltext/S1471-4914(22)00103-4

Nog interessanter wordt het als we lezen dat het Radboud UMC concludeert dat de Cytokinestorm in Covid 19 patiënten niet bestaat..

https://www.radboudumc.nl/nieuws/2020/bestaat-de-covid19-cytokinestorm

Rest ons niets anders dan te deduceren.

Het ‘vaccin’ blijft over als veroorzaker. De daders kennen we.


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4