Demonstratie NUNSPEET tegen politiegeweld! as. woensdag 9/12 16u


1

Na alle gebeurtenissen van de afgelopen dagen en maanden heb ik besloten om de Gemeente Nunspeet op te bellen en een Demonstratie aan te melden, dit omdat er op de site van de gemeente geen mogelijkheid is voor het aanmelden want anders had ik het uiteraard schriftelijk gedaan.

De naam van de demo is ACAB: Alle Corrupte Ambtenaren Bestraffen. Dit geldt uiteraard niet alleen op de handhavers die afgelopen zaterdag zich op een (naar mijn mening) schandelijke manier hebben opgesteld en hebben gedragen.

Ik wil benadrukken dat ik en vele met mij geen enkel probleem hebben met een eventuele arrestatie, voor bv het niet kunnen tonen van een ID na vordering. Maar als het gaat om het niet willen tonen van een ID dan is de situatie leidend, is er een misdrijf gepleegd of zijn de mensen verdachte van een mogelijk misdrijf dan ja dan bestaat er de mogelijkheid om ID tonen af te dwingen als handhaver, echter in alle andere gevallen is dit echter niet zo (naar mijn mening). Dan praat je dus over een mogelijk Illegale handeling van handhavers.

Daarna bestaat er geen enkele reden om iemand die rustig mee werkt aan zijn arrestatie in de boeien te slaan. Handboeien dienen slechts als transporthulp voor arrestanten die niet vrijwillig meewerken. Ik nodig, onder voorbehoud dat onze rechten door de gemeente Nunspeet worden gewaarborgd, iedereen uit om met in achtneming van de grondwet en andere officieel getekende wetten of regelingen, op 9 december 2020 om 16:00 uur naar het centrum van Nunspeet te komen om op te staan voor onze grondrechten en op te roepen voor zelfreflectie bij de handhavende diensten.

Be there or be square.

? Drank en drugs zijn op deze demo verboden.

? Het is belangrijk dat WIJ ons aan de wet houden en het goede voorbeeld geven omdat de handhavers in dit land het niet voor elkaar krijgen en ook elke wil en inzicht schijnt te ontbreken om zelfs bij kleine misachtingen van bv de Ambtsinstructie elkaar als collega’s aan te spreken .

Bericht van Eldor van Feggelen


Like it? Share with your friends!

1