Dit is waarom de boeren worden aangepakt: TRISTATECITY

Dit is waarom de boeren worden aangepakt: TRISTATECITY!


2

De boeren moeten worden aangepakt omdat een aantal ‘knappe’ koppen in de EU, heeft bedacht dat ons mooie Nederland het hoofdonderdeel wordt van TRISTATECITY.  Een grote stadsregio waar miljoenen mensen moeten gaan leven. Dit gaat allemaal onder het mom van een stikstof- en Coronacrisis. De weilanden en dus de boeren moeten verdwijnen om plaats te maken voor stad. Laat je niet langer voor de gek houden!!

En het mooie is (voor de overheid en projectontwikkelaars dan): De boeren worden uitgekocht voor max €10/m2. Dan veranderd de overheid de bestemming van landbouw naar wonen en hopla: de grond doet ineens €200 per m2.

Vervolgens creëert de Rabobank geld uit niets, wat u mag lenen tegen een rente en we hebben er weer een paar financiële slaven bij. Vervolgens creëert men weer een crisis (corona-, bankencrisis, of een andere) waardoor de prijs van de huizen daalt. Het onderpand voor de lening daalt in waarde, maar de hypotheek blijft hetzelfde. Verschil even bijstorten graag. Kunt u dat niet? Dag huis.

Zie hieronder ook de diverse links over Tristatecity

https://12ft.io/proxy?q=https://www.nrc.nl/nieuws/2022/07/25/in-de-grote-verbouwing-wordt-heel-nederland-binnenstebuiten-gekeerd-a4137371


Like it? Share with your friends!

2