Dodelijke opzet…


1

HLN ONDERZOEK. Overheid maakte de overstromingen vorig jaar zélf erger: gok met stuwmeer had desastreuze gevolgen

Volgens premier Alexander De Croo (Open Vld) zijn de 41 doden die vorige zomer vielen tijdens de overstromingen in de Ardennen Belgiës eerste klimaatslachtoffers. Onderzoek van Het Laatste Nieuws toont aan dat er meer aan de hand is: de overheid heeft zélf een rol gespeeld in de omvang van de ramp. Twee inschattingsfouten stuurden miljarden liters extra water door de straten van steden als Eupen, Verviers en Pepinster. Met desastreuze gevolgen. 

Jeroen Bossaert 17-01-22, 18:07 Laatste update: 08:09

Bovenstaand artikel van HLN is veelzeggend, er wordt opzettelijk een ramp gecreëerd en Belgische overheid doet het voorkomen alsof het een natuurramp is die we te danken hebben aan klimaatverandering.

Hetzelfde soort verhalen doken ‘toevallig’ vorige zomer ook al op vanuit Duitsland. Moedwillige actie die slecht onderhoud en management verergert, waarna Merkel met de vinger naar het klimaat kon wijzen. De msm vergroot dat nog eens uit en de goegemeente neemt het aan voor waar.

Er wordt alles aan gedaan om mensen te laten geloven dat er iets verschrikkelijks aan de hand is met het klimaat en dat maatregelen die daarvoor worden getroffen eenvoudig worden aanvaard.  Problem, reaction, solution.

Er zijn grote parallellen met de Covid crisis. Een flinke griepgolf die wordt aangedikt met een  frauduleuze PCR test, vervolgens behandelingsprotocollen vanuit de WHO die mensen in een slechte conditie niet helpen. Resultaat een flinke hoeveelheid onnodige sterfgevallen op de IC’s en klaar is Kees. We hebben een fake pandemie en we zeggen ook nog eens dat het komt omdat we met te veel mensen op aarde zijn want schuldgevoel bij mensen helpt om gevoelige maatregelen erdoor te drukken.

Ook Covid wordt her en der aangegrepen om klimaat gerelateerde zaken erdoor te drukken. Het moet immers allemaal anders. ‘A small window of opportunity’ zoals Klaus Schwab (WEF) het zo mooi noemt. Hij heeft het voor elkaar gekregen een groot netwerk van leerlingen (Young Glebal Leaders program)  op cruciale posities te zetten wereldwijd, om dit voor elkaar te krijgen. Geholpen door het grote geld van de rijksten der aarde is de wereldwijde hypnose een feit.

Het artikel laat tevens zien dat de regeringsleiders, over lijken gaan. (zowel Merkel als De Croo hebben de leiderschapscursus gevolgd bij Schwab, Red.) Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk schade aan te richten en doden te veroorzaken. Alles om de publieke opinie in de gewenste richting te krijgen. Veel mensen geloven nog altijd niet dat het een opzettelijk schandaal is, want dat doet onze regering toch niet? Die zijn ons toch goed gezind? Onder het mom van inschattingsfouten komen regeringen er vooralsnog mee weg. De vraag is, hoe lang nog…

In dit kader is het ook interessant om onderstaand gesprek met Pepijn van Houwelingen te zien:


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4