EEN FEITENRELAAS BRIEFJE AAN DE AIVD


1


Geachte heer Akerboom, 
Omdat het tegenwoordig volgens de linkse kerk not done is om bewijstechnisch te verwijzen naar die inktzwarte jaren uit de vorige eeuw, zal ik uw dienst bij deze slechts prijzen voor het in de voetsporen treden van een ander volksverradend clubje, dat in de jaren ’40 van de vorige eeuw in tegenstelling tot uw theekransje slechts bestond uit 3 letters, beginnende met een N, en eindigend op een B.
In ‘uw’ analyse over het terroristische gevaar dat Nederland als een virus-achtig gevaar bedreigt, springt er – uiteraard in opdracht van uw werkgever politiek Den Haag – slechts één groep boven het maaiveld uit, en wel die van de voor zichzelf denkende Nederlander, of zoals u dat zo liefelijk aanduidt……  het extreemrechtse tuig. (https://dvhn.nl/binnenland/AIVD-zag-vorig-jaar-een-verdere-radicalisering-van-extreemrechts-27643874.html)

Wij hoeven in Nederland volgens uw schimmige en NSA-achtige organisatie niet te vrezen voor wat religieuze fanaten, die meestal met baard bedekt spontaan rond zich heen beginnen te steken, of van het equivalent van het rechtse tuig ter linker zijde, nee de grootste dreiging voor het voortbestaan van ons land zijn de paraplu dragende en knuffelende Nederlanders, die soms zelfs getooid met een zuurstoftank aan hun scootmobiel, hun ongenoegen over de dictatoriale route van ‘onze’ overheid kenbaar maken.
Uw huis-tuin-en-keuken opstel over het dreigingsniveau van die zo geradicaliseerde Gamma en Intratuin afnemers begint pas echt hilarisch te worden als u tot de volgende conclusie komt: “Volgens de AIVD hebben ook uiterst linkse activisten (vooral anarchisten) meer voet aan de grond gekregen, maar is extremisme onder hen nauwelijks een probleem. De dienst noemt wel een aantal acties op het gebied van onder meer wonen en dierenrechten. En ook links ging de straat op tegen de coronamaatregelen. Toch was geweld onder deze groep volgens de dienst een zeldzaamheid.”
Was het, tot het corona ongenoegen de gemiddelde burger bereikte, niet zo dat het patent op geweld altijd in de links extremistische of islamitische hoek lag heer Akerboom, en er van daadwerkelijk extreemrechts geweld nauwelijks sprake was, of is?

https://panorama.nl/artikel/451002/de-moord-op-pim-fortuyn
https://www.amsterdam.nl/nieuws/achtergrond/theo-van-gogh/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hofstadgroep
https://pointer.kro-ncrv.nl/bvd-had-aanslag-actiegroep-rara-kunnen-voorkomen
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1638600/bizarre-oproep-tot-moord-op-sinterklaas
https://hollywoodhuizen.nl/rapper-akwasi-roept-al-10-jaar-op-om-zwarte-piet-te-vermoorden/
https://cultuurondervuur.nl/artikelen/intimidatie-jerry-afriyie-dringt-gemeentehuis-binnen-voor-protest-tegen-zwarte-piet
En is het niet zo dat wereldwijd het linkse antifa en BLM geweld zwaar de overhand heeft op het – door de MSM velen malen meer verkondigde – extreemrechtse geweld?
https://nos.nl/l/2194140
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/E-9-2022-000144_NL.html
https://www.hpdetijd.nl/2017-09-21/antifa-in-parijs/
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1467993739/36-agenten-gewond-na-rellen-black-lives-matter-golf-van-woede-en-geweld
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5180779/black-lives-matter-verenigde-staten-geweld-plunderingen

Het is voor uw organisatie uiteraard te ‘rechtvaardigen’ dat u onderzoek doet op de struisvogelmethode – lees: met je hoofd diep begraven in je eigen aars – maar lijkt het u niet beter dat uw ramadan theekransje, zolang het door het belastinggeld van de Nederlandse burger betaald wordt, aan waarheidsvinding doet en niet aan lcd-achtige hallucinaties?

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder