EEN FEITENRELAAS BRIEFJE AAN DE TELEVAAG


0

Geachte heer Paul Jansen,

Dat uw MAD-achtige dagblad een nogal collaborerend verleden, en karakter heeft dat is inmiddels wel zo iedereen duidelijk.(https://eenvandaag.avrotros.nl/item/de-oorlog-zal-altijd-een-trauma-blijven-voor-de-telegraaf/)
Het feit dat uw pulpblaadje echter een ‘back to the future’ identiteit nastreeft is nog niet iedereen duidelijk.
Onder uw füherschap plaats uw ‘onafhankelijke krant’ nogal eenzijdige berichtgeving om de hetze tegen de ‘anti-vaxxers,’ de ongevaccineerden of hoe uw blaadje de nieuwe melaatsen – ik wilde eigen het J-woord gebruiken, maar dat ligt bij uw krantje uiteraard ietwat gevoelig – ook wenst te noemen, aan te wakkeren en te intensiveren. Dit is algemeen bekend, en wekt bij een krant van uw collaborerende gehalte uiteraard geen verbazing.

Uw werkelijk hilarische vooringenomenheid, en journalistieke faillisement, blijkt weer uit het artikel dat uw lokale huis-aan-huis blaadje geplaatst heeft om aan te geven dat die ‘spuitweigeraars’ de grenzen van het spreekwoordelijke fatsoen overschrijden. (https://www.telegraaf.nl/nieuws/84529546/steeds-vaker-grovere-taal-van-tegenstanders-coronabeleid)

Nou ben ik de eerste die toegeeft dat er heel wat bagger geuit wordt in het coronadebat, ook in mijn columns, maar misschien zou u terwille van de code van Bordeaux (https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Bordeaux) eens de fabrieksmuur in uw eigen gezichtsveld willen verwijderen, zodat u niet de ander een tuinhekje in het zijne verwijt.

Uiteraard ben ik altijd bereid om de lamme en de blinde…… eeeuh de corrupte en collaborerende medemens te helpen, dus vandaar een behulpzaam linkje naar wat ‘lieve’ uitspraken van onze gevaccineerde medemens, die waarschijnlijk beter in uw linkse gutmensch-visie passen.(https://janbhommel.nl/donatiestop/)

Om er een paar ‘pareltjes’ uit te lichten: (letterlijk 1 op 1 overgenomen)
▪︎ Kijk nu al uit naar aankomende 5 september demo waar de rotkop van Rob Nuijten door mokerslag van ME-er openbarst. ?

▪︎ Mag ik @ Wybren van Haga alsjeblieft een kogel door zijn kop jagen?

▪︎ Of we zetten alle niet gevaccineerden tegen de muur en jagen er een vracht kogels doorheen. Wil je een sluitende oplossing voor je probleem is ze overal vandaan houden geen oplossing. Of verzamelen en er een bus Zyklon B overheen, bleek eerder ook cost-effective.

▪︎ Ik zou zo graag iedereen in deze comment sectie persoonlijk in zijn gezicht willen spugen. Wij zijn het enigste kutland, die de burger een vrij keuze geeft. Als het aan mij lag had ik net als fucking Adolf, alle niet gevaccineerden willen vergassen.

▪︎ Echt onvoorstelbaar. Laat die wappies maar merken wat er tijdens de 2e oorlog gebeurd is. Zet ze maar op de trein. Ik betaal het blauwzuurgas wel. De beste manier om ze geschiedenis bij te brengen.

▪︎ Ongevaccineerden die corona hebben gewoon laten kreperen en opnames maken met een camera. Op social media zetten. Hoe erger hoe beter. Geen zorg helemaal niks. Ben die wappies helemaal zat.

▪︎ Laten we de personen die zich niet laten vaccineren een coronaSTER op de kledij laten kleven zodat alle gevaccineerde personen de niet gevac personen onmiddelijk kunnen herkennen en dus kunnen vermijden. Als blijkt dat we corona dan nog niet onder controle krijgen kunnen we de niet gevac personen dan misschien nog samen opsluiten is speciale coronaKAMPEN zodat deze mensen uit de samenleving verwijderd worden, de personen die in deze coronakampen sterven kunnen we dan verbranden in grote ovens om toch zeker te zijn dat ze zeker geen corona meer kunnen doorgeven. Dit is natuurlijk maar een idee maar het zou kunnen werken denk ik ?….

▪︎ Ik vraag me af wat deze samenleving met Willem Engel gaat doen als de IC’s over enkele weken wel vollopen. Vierendelen, ophangen, vuurpeloton, levenslang?

▪︎ Wat een stel randdebielen jullie, ongeloofelijke aso’s, maar levensgevaarlijk: als jullie covid krijgen: geen medische hulp zoeken maar gewoon kreperen en sterven, het is jullie gegund…

▪︎ Oppakken, vastbinden en met een prikje heroïne verdoven (bestaat al meer dan 100 jaar ) en dan de COVID prik; simpel toch!

▪︎ Hopelijk slaat de ME die werkloze gekken bij #wakuwaku aan gort.

Ineens klinkt uw wederom demoniserende en haatzaaiende verslaggeving t.a.v. uw ongevaccineerde medemens niet zo ‘verdedigbaar’ meer hè, beste heer Jansen.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder