EEN ‘VRIENDSCHAPSBRIEFJE’ AAN DE VACCINATIE JUNKIES


1

Beste speldenkussen,

Het valt mij de laatste tijd meer en meer op dat jullie nogal een claim leggen op de benaming gezondheidsredders.
In jullie blinde geloof in gezondheid uit een farmaceutisch spuitje, dichten jullie jezelf nogal een heldenstatus toe, als het morele fatsoen in een amorele wereld, daarbij gebruikmakend van liefelijke termen als moordenaars, voor een ieder die de gifspuit van jullie sugardaddy ome Bill Gates beleefd afwijst.

Het superioriteitsgevoel dat jullie uitstralen is een ware contradictie met jullie overduidelijk kwakkelende gezondheid, want waar jullie grofgebekte keeltjes cheque’s uitschrijven die zelfs Bill Gates niet gedekt krijgt, daar kan jullie gestel niet eens het budget van een dakloze zwerver aan gezien de behoefte aan die luid bejubelde spuit.

Laten we nu voor de gein – en omdat het kan – eens kijken waar dat – overigens volkomen misplaatste – superioriteitsgevoel vandaan komt, waardoor jullie je na het eerste junkie-shot wanen als Jezus Christus die kan sprinten over een poel van jullie – uiteraard na de spuit – vrijelijk uitgeroggelde bacillen.

Het is een vreemde gewaarwording beste speldenkussen dat jullie een grenzeloos vertrouwen hebben in alles wat Hugo, in opdracht van big pharma zegt, maar daarbij niet over de gave beschikken om verder te kijken dan Rutte zijn neus lang is.
Het wordt inmiddels luid en duidelijk door onze (R)overheid en het R(ijks) I(nstituut) V(oor) M(anipulatie) erkent dat vaccinatieproject covid een testprogramma is waarvan de lange termijn effecten voor niemand nog duidelijk zijn, maar toch sluiten jullie als een stel hitsige stieren in de rij aan voor de nep koe, daarbij de bij zinnen zijnde bedankers plaatsend in het rijtje der achterlijken.
Het is werkelijk vermakelijk om te zien dat alle seinen op donker rood staan, terwijl jullie in jullie oneindige alwetendheid gewoon de spoorovergang blijven passeren because Hugo said so…….. en omdat jullie uiteraard te lamlendig zijn om de zaak uit te zoeken.

Jullie – en die van de (R)overheid – overduidelijke downsizing van de effecten van bijwerkingen is ronduit lachwekkend, daar het een publiek geheim is dat dat lieve big pharma de Amerikaanse politiek gedreigd heeft met een productiestop in de jaren ’60, indien men niet gevrijwaard werd voor aansprakelijkheid m.b.t vaccinatieschade. En het meest ‘lachwekkende’ hieraan beste junkies, is dat men daadwerkelijk failliet dreigde te gaan aan de rechtzaken m.b.t – daar hebben we het weer – vaccinatieschade.
Dit , beste speldenkussens, is geen broodjeaapverhaal, of de zoveelste verbale oprisping door Willem Engel, dit is bij wet vastgelegd in the good old Joe Es of A, omdat de schadelijkheid van hun vaccins big pharma letterlijk de nek om dreigde te draaien.

Uiteraard is het niet zo dat once a crook always a crook altijd als een Tevendeal boven water komt, want dat big pharma haar leven gebeterd heeft konden wij zien tijdens de Mexicaanse griep……. oooh nee, foutje.
Een industrie die, net als de tabaksindustrie, erom bekend staat haar producten – lees: medicijnen – zo verslavend mogelijk te maken, en die voor haar voortbestaan afhankelijk is van slechts één criterium, de zieke mens, die vertrouw je uiteraard jouw gezondheid toe d.m.v een injectie met een experimenteel vaccin.

Maar kun je van een wapenfabrikant verwachten dat hij kruisraketten maakt die bij impact slechts een boeket bloemen afleveren? Nee, uiteraard niet.
Net zo min als dat wij van de tabaks- en ‘genees’middelenindustrie kunnen verwachten dat zij producten maken die niet verslavend zijn, en mensen ook daadwerkelijk helpen……… voornamelijk om van die troep af te komen.
Op elke plek waar de miljarden binnenstromen als soa’s aan de costa’s, kun je verwachten dat ethiek en menselijk fatsoen worden ingeruild voor Lamborghini’s en Rolexen, alleen ziet het grote publiek hier nog steeds de Opel Kadett en de Casio.

Wuif dus maar met jullie beschuldigende vingers naar personen die over de ballen, en het nuchtere verstand beschikken, om te bedanken voor deze gifspuiten, want was het niet een overbekende spreuk die zegt: “zalig zijn de onwetenden”? Een tekst die naar mijn mening op een explosief groeiend aantal grafstenen zal verschijnen.

Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

1
Michel Mulder