Familie,kinderen en vrienden van oom agent…


1

Nieuwe maatregelen afgekondigd in Frankrijk en Griekenland. Vanaf 1 Augustus zullen in Frankrijk mensen zonder vaccinatie of test niet meer toegelaten worden in het openbare leven. Zorgmedewerkers moeten zich verplicht laten vaccineren en de rest van de bevolking zal zich daar ook op moeten voorbereiden zei Macron 12 juli.  Maar wt stond onder de video van die persconferentie; Politie is uitgezonderd van de vaccinatie plicht. Interessant. Waarom heeft die groep in Frankrijk een uitzonderingspositie? Het is namelijk wat vreemd om ongevaccineerden te laten controleren of mensen gevaccineerd zijn tegen een ‘levensgevaarlijk’ virus. (Dit feit toont direct aan dat dit hele beleid een ongelooflijk groot schandaal is.)

12/07 à 22:55

Les policiers et gendarmes exclus de l’obligation vaccinale

Si les pompiers et ambulanciers sont concernés, les membres des forces de l’ordre ne sont en revanche pas concernés par l’obligation vaccinale à partir de septembre, confirme à BFMTV.com l’entourage du ministère de l’Intérieur.

https://www.bfmtv.com/politique/elysee/en-direct-obligation-vaccinale-extension-du-pass-sanitaire-suivez-les-annonces-de-macron_LN-202107120353.html#article_39837

Zou het kunnen zijn dat dit soort groepen zoals politie en militairen niet uit mag vallen? Dat zij te hard nodig zijn om de elite tegen het volk te beschermen? Dat ze te hard nodig zijn om de maatregelen te handhaven? Ze mogen niet ziek worden, ook niet op langere termijn. Dus geen vaccin in Frankrijk voor de agenten en ME.

Hoe zit dat in Nederland? Enige tijd geleden lazen we in de media dat de hoofdcommissaris van politie pleitte voor voorrang voor ME en politie bij de vaccinaties. Vanwege hun functie komen ze in aanraking met zoveel mensen dat het goed zou zijn hen eerst te vaccineren. De minister gaf toen aan dat hij moest gaan kijken welk vaccin de politie moest gaan krijgen in verband met de inzetbaarheid. Tja, op zich al een bijzonder statement want blijkbaar wist de man op dat moment al dat er wel degelijk verschillen zitten in werking en bijwerking van de diverse ‘vaccins’. De kans is zeer groot dat in Nederland de politie en ME zijn ingeёnt met saline, een zoutoplossing. Geen uitval door bijwerkingen en geen gevolgen op langere termijn en toch de suggestie van veilig zijn door injectie.

De betreffende agenten en waarschijnlijk ook de militairen, denken dus dat het ‘vaccin’ veilig is en goed werkt doordat ze een placebo hebben gekregen. Wat ze echter niet beseffen is dat hun familie, partners, kinderen en vrienden het echte ‘vaccin’ de gentherapie, zullen krijgen, een middel dat een ‘nood’ toelating heeft. Onvoldoende is getest en al helemaal te weinig op kinderen. Waarvan de langere termijn effecten onbekend zijn en waarvan diverse deskundigen die geen podium krijgen aangeven dat het een potentieel gevaar in zich heeft. Waarvan de minister (een poging zich in te dekken) in een kamerbrief ook al heeft aangegeven dat het nano-bestanddelen bevat die een mogelijk gevaar opleveren voor de volksgezondheid.

We hopen dat de politie, ME en militairen beseffen dat wat er nu gebeurd niet bevorderlijk is voor de toekomst en gezondheid van hun dierbaren en geliefden.


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4