Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals


1

(FrontNews)

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals
De gerenommeerde voormalige hoofdwetenschapper bij Pfizer, Mike Yeadon, geeft toe wat velen tot nu toe alleen maar hebben vermoed: Bijna elke positieve Coronatest is vals.
Begin september is het op één na grootste farmaceutische bedrijf ter wereld, Pfizer, begonnen met een onderzoek naar Coronavaccins in Duitsland. Het kandidaatvaccin BNT162b2 wordt momenteel getest op ongeveer 30.000 mensen, meldt Anonymousnews.

Onjuiste database
Dat kan een reden zijn geweest waarom Mike Yeadon door Talk Radio London werd geïnterviewd. Want hij is de voormalige hoofdwetenschapper van Pfizer en was hoofd van de onderzoeksafdeling voor longziekten en allergieën. In het interview vindt hij duidelijke woorden over de behandeling van het Coronavirus door de Britse regering:
Wij baseren ons beleid, een economisch beleid, een beleid om de mensenrechten te beperken, op volledig valse Coronavirus-gegevens.
Veeleisende en foutgevoelige testen

De zogenaamde PCR-tests leverden de gegevensbasis. Dit is een zeer geavanceerde techniek die de neiging heeft om onzichtbare, zeer grote fouten te maken. De vele tests zijn desastreus omdat ze tot veel foute resultaten leiden. De Brit waarschuwt voor een verkeerde interpretatie van de testresultaten:
Het is vreselijk om testen te gebruiken die de valse positieven niet aantonen. Wie dit niet weet, moet zich schamen.

90 procent valse testen
De PCR-test is een poging om een sequentie van viruscode te krijgen, legt Yeadon uit op een blog. De test kan echter geen onderscheid maken tussen een levend virus en een korte DNA-sequentie van een virus dat weken of maanden geleden is vergaan en niet meer virologisch relevant is. Het Coronavirus is een nieuw type virus, maar het is nauw verwant aan ten minste vier andere virussen die vrij in de bevolking circuleren. Het zijn allemaal Coronavirussen en dragen bij aan verkoudheid. Yeadon:
Bijna elke positieve Coronatest sinds mei is vals. Niet slechts een kwart, maar 90 procent.

Geen tweede golf
Het is een feit dat het sterftecijfer van Covid-19 laag is en ook de ernstige vormen van de ziekte zijn zeldzaam:
Als de testresultaten niet constant op tv werden uitgezonden, zou iedereen weten dat de pandemie voorbij is.

Meer info:

https://uk.linkedin.com/in/mike-yeadon-3818613

[zombify_post]


Like it? Share with your friends!

1
Frontier3