Gasvrije slavernij!


0

Momenteel zijn er allerlei proeftuinen van het PAW, Programma Aardgasvrije Wijken. Zoals hieronder wordt geschetst in de Alkmaarse Courant. Feitelijk onbetaalbaar schetst een VVD’er. 40.000 euro per woning is inderdaad veel geld. Hoe dit allemaal te betalen is een grote vraag, uw spaargeld, leningen, verhogingen van de erfpacht alle scenario’s passeren de revue. Als je blijft rekenen met de huidige aantallen mensen dan zal het inderdaad onbetaalbaar zijn. Maar is straks iedereen er nog wel? Als de oversterfte doorzet dan valt het misschien wel heel erg mee en hoeven lang niet alle woningen te worden aangepakt. Ook het gebrek aan stroom om al die elektrische cv’s, datacenters en autoaccu’s te laden zal zichzelf dan wel weer stabiliseren. Het stroomnet is dan toch zwaar genoeg en de goegemeente is te vree.

Afbeelding

Pijnlijk is wel dat dit ten koste zal gaan van vele geliefden, vrienden, familie en kinderen. Slachtoffers van de experimentele injecties. Uitgestelde zorg, depressies en wat al meer. Het Covid schandaal is niets anders dan een smerige opmaat naar het klimaatschandaal.

De gasprijs is momenteel kunstmatig hoog. Een eventuele conflict met Rusland zal het niet goedkoper maken. We worden aan alle kanten afgeknepen en men maakt bewust geen slimme keuzes. Jaren geleden was er bijvoorbeeld al het Holz 100 prefab bouwsysteem. Alles uit duurzaam gelaagd hout. Dikke wanden vloeren en plafonds, goed isolerend, een klein verwarmingstoestel volstaat in de winter. Maar nee, het moesten gebakken stenen blijven, het moest beton blijven. Het moest glaswol zijn. Allemaal materialen waar al enorm veel fossiele energie in zit nog voordat het staat.

We moeten immers slaaf blijven van het systeem. Dat zal niet beter worden, ook niet als er wel veel mensen zullen wegvallen. De kleinere groep is gemakkelijker te controleren. Ze zullen ons plukken, alles afnemen en u mag gaan huren van de Blackrocks, de State Streets en Vanguards. Het door de macht uitgerolde QR systeem mag er niet komen!


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4