Geen opzetje dus!


2

Gisteren hadden we een stuk geschreven wat vandaag al niet meer actueel blijkt te zijn gelukkig! We hadden ongelijk! Poetin had een infopagina op de WEF site die nu lijkt te zijn gedeactiveerd. Ook heeft Klaus Schwab zich uitgesproken voor steun aan de Oekraïne en Zelinsky net als alle WEF global leaders. Poetin pist dus buiten het potje. Dat zullen ze niet leuk vinden in Davos want dat past niet in het plaatje van een one world Government. Het schept wellicht perspectieven voor de diegenen die niet in de globalistische waanideeën van de elite geloven.

Laatst hoorden we een berichtje dat Poetin als hij uit Swift zou worden gezet de centrale banken maar op zou moeten blazen. Nou laat hem dan gelijk nog wat spelers in die hoek meenemen. De wereld zal er een stuk veiliger op worden.

De kaarten worden wellicht opnieuw geschud en we zullen moeten kijken hoe het zich verder ontwikkeld. Het is risicovol allemaal en blijkbaar voelen de Nederlanders dat ook aan hun water, alle jodium tabletten zijn uitverkocht. Als ze het dan maar wel aan de juiste doelgroep geven, in het geval van een nucleaire aanval, de kinderen. Voor volwassenen hebben de tabletten namelijk geen zin. 

Hoe dan ook, het feit dat Poetin niet meer meedoet is wellicht een gamechanger. Wat zal China gaan doen in dit geval? Vooralsnog laten ze zich genuanceerd uit over de kwestie en scharen ze zich niet achter alle anti Poetin propaganda.

Waarschijnlijk hebben we van onze eigen leiders momenteel nog altijd het meeste gevaar te duchten. Ze hebben met de Covid hoax al bewezen dat uw gezondheid vernietigen hun grootste doel is. Dat doel is met de Oekraïne niet anders geworden, de hele situatie is een prima dekmantel om een false flag te organiseren waarna Poetin mooi de schuld kan krijgen onder het mom van de twee vliegen in één klap. De oefening voor een cyber attack georganiseerd door Schwab is waarschijnlijk niet voor niets geweest.  De gevolgen van een cyber attack kunnen overigens veel lijken op wat er gebeurd als er een EMP aanval wordt uitgevoerd. (Electro Magnetic Pulse) De meeste gevoelige apparatuur op stroom kan hier niet tegen en zal uitvallen met alle gevolgen van dien.


Like it? Share with your friends!

2
Frontier4