Good old Jens


0
DAVOS/SWITZERLAND, 27JAN06 - Christopher Murray, Director, Global Health Initiative, Harvard University, USA, Jens Stoltenberg, Prime Minister of Norway, William H. Gates III, Chairman and Chief Software Architect, Microsoft Corporation, USA, Gordon Brown, Chancellor of the Exchequer of the United Kingdom, Olusegun Obasanjo, President of Nigeria, Fareed Zakaria, Editor, Newsweek International, USA, Giulio Tremonti, Vice-President of the Council of Ministers and Minister of Economy and Finance of Italy, captured during the session 'Not Gone, but Almost Forgotten' at the Annual Meeting 2006 of the World Economic Forum in Davos, Switzerland, January 27, 2006. Copyright by World Economic Forum swiss-image.ch/Photo by Peter Klaunzer +++No resale, no archive+++

Sinds jaar en dag is Nato’s Jens Stoltenberg al de loopjongen van Bill Gates. Dat die belangen verder gaan dan wat IT zaken en filantropie moge inmiddels duidelijk zijn, laten we eens kijken wat de belangrijke rol van Jens Stoltenberg was op het gebied van vaccins.

Afbeelding

DE ROL VAN STOLTENBERG IN GAVI-VACCINS

“Het parlement van Noorwegen kondigde vandaag ook nieuwe financiering aan ter ondersteuning van GAVI, waarbij van 2005 tot en met 2010 in totaal 290 miljoen dollar wordt toegezegd – bijna 50 miljoen dollar (300 miljoen kronen) per jaar. Deze bijdrage brengt de totale toezegging van Noorwegen aan GAVI tot nu toe op 400 miljoen dollar”, staat in een artikel van de Bill & Melinda Gates Foundation.
De foto bij dit artikel: Jens Stoltenberg tijdens een immunisatie conferentie in 2011 georganiseerd door de GAVi Alliance opgericht door Bill Gates waarvan hij directeur was van 2001 tot 2005

“Het vaccineren van kinderen is een van de belangrijkste en meest kosteneffectieve ontwikkelingsinvesteringen die donorregeringen kunnen doen,” zei Jens Stoltenberg, bestuurslid van het Vaccinfonds en voormalig premier van Noorwegen, die onderhandelde over de eerste subsidie van Noorwegen aan GAVI. “Kinderen moeten een gezonde start hebben als we hopen de armoede te verminderen en sterke economieën op te bouwen.””.

Andere regeringen die het afgelopen jaar nieuwe steun aan GAVI hebben toegezegd, zijn onder meer de Verenigde Staten, Zweden, Denemarken en Luxemburg en Nederland. Sinds 1999 hebben GAVI en The Vaccine Fund meer dan 2,3 miljard dollar ingezameld van openbare en particuliere donoren, met inbegrip van de vandaag aangekondigde bijdragen.
Bill Gates “traint” zijn marionet Jens Stoltenberg

GAVI werd in 2000 gelanceerd om iets te doen aan het feit dat elk jaar meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden onnodig sterven omdat zij niet de vaccinaties krijgen die in de geïndustrialiseerde wereld als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Volgens de statistische cijfers van de GAVI Alliance zijn de belangrijkste donoren met totale bijdragen en toezeggingen voor de periode 2000-2019 Verenigd Koninkrijk 3.826 (in miljoenen US$), Frankrijk 1.738, Italië 1.236, Noorwegen 838, Verenigde Staten van Amerika 647, Canada 403.

Het aantal donors bedraagt 17 landen en de Europese Commissie. Het totale bedrag van de bijdragen en vastleggingen voor de jaren 2000-2019 beloopt 10,17 miljard US-dollar. Nog eens 1,66 miljard dollar voor dezelfde periode wordt gedoneerd door particuliere donoren.
Bill Gates en de Noorse premier Jens Stoltenberg tijdens een persconferentie in Oslo na een toespraak over internationale gezondheid in het Astrup Fearnley Museum.

“Noorwegen, een land met een bevolking van slechts 4-5 miljoen, heeft een onevenredig groot effect op de wereldwijde gezondheid. Het was het eerste land dat de GAVI Alliance financierde, en het is nog steeds de op één na grootste donor na de Gates Foundation. Noorwegen zet zich op een manier die grotere landen niet doen, publiekelijk in voor de Millenniumdoelstelling om de kindersterfte terug te dringen (MDG4)” schreef in plaats daarvan het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet, waarvan Dr. Daszak zelf een invloedrijke wetenschapper is die met een zeer vertrouwelijke (maar later ontdekte) e-mail 27 van zijn collega’s uitnodigde om zich onmiddellijk te verzetten tegen de theorie van kunstmatige SARS-Cov-2.

“Veel hiervan is te danken aan het leiderschap van premier Jens Stoltenberg, die het streven naar een betere wereldgezondheid centraal heeft gesteld in het buitenlands beleid van Noorwegen. Het is een persoonlijke kruistocht, maar volgens Stoltenberg, die erop wijst dat Noorwegen de zevende grootste donor van de VN is, is het een kruistocht die de Noren als vanzelfsprekend beschouwen”, voegt The Lancet eraan toe.
SOLTENBERG: VAN GAVI ALLIANTIE VACCINS NAAR NATO

Jens Stoltenberg (Oslo, 16 maart 1959) is een Noors politicus, leider van de Noorse Arbeiderpartiet (AP), secretaris-generaal van de NAVO sinds 1 oktober 2014. Op 4 februari 2022 werd hij officieel benoemd tot nieuwe gouverneur van de Norges Bank met ingang van september.

Hij is de zoon van de Arbeider-politicus Thorvald Stoltenberg (1931-2018), ambassadeur, minister van Defensie en minister van Buitenlandse Zaken, en van Karin Stoltenberg (geboren Heiberg) (1931-2012) geneticus die in de jaren tachtig staatssecretaris was in verschillende regeringen.

Van 17 oktober 2005 tot oktober 2013 bekleedde hij zijn tweede ambt als minister-president van het Koninkrijk Noorwegen. De eerste was van zeer korte duur, van maart 2000 tot oktober 2001. Tussen zijn eerste en tweede ambtstermijn stond Stoltenberg aan het hoofd van de Gavi Alliance, de door Bill Gates gefinancierde stichting die zich inzet voor de wereldwijde verspreiding van vaccins.

Dit gebeurde tijdens de eerste SARS-epidemie (van het Engelse acroniem Severe Acute Respiratory Syndrome) van 2003, waarna de Europese Commissie onder voorzitterschap van de Italiaan Romano Prodi in 2004 het eerste onderzoek naar de met HIV besmette chimere SARS-virussen in het Wuhan Institute. of Virology financierde.

Na het uitbreken van de COVID-19 pandemie, die vermoedelijk is veroorzaakt door een laboratoriumvirus zoals dat van 2003, heeft Gates’ GAVI Alliance samen met CEPI een wereldwijde strategische rol op zich genomen.

Laten we kort nagaan wie de hoofdrolspelers en de doelstellingen van Predict zijn. Eerst herinneren we eraan dat GAVI en CEPI door de WHO, waarvan het filantropische orgaan van Gates de eerste financier is, werden opgeroepen om het COVAX-plan te beheren voor de gratis immunisatie van arme landen als antwoord op de noodsituatie van Covid-19. Het plan, dat werd beheerd door de voormalige manager van GlaxoSmithKline, de in Londen gevestigde Big Pharma waarvan een directeur van Microsoft CEO is, bleek een halve mislukking te zijn door weinig support van de westerse landen.

Maar het hielp de Amerikaanse president Joe Biden om Pfizer, sponsor van veel verkiezingscomités van de Democratische Partij, voor ongeveer 2,2 miljoen dollar terug te betalen en COVAX 4 miljard dollar van de Amerikaanse regering te geven voor de aankoop van een half miljoen doses van het Comirnaty-vaccin, geproduceerd door Pfizer (partner van GSK) en door Biontech, gefinancierd door speculant Gates.

MILITAIR ONDERZOEK IN HET PREDICT-PROJECT

PREDICT, een project van het programma Emerging Pandemic Threats (EPT) van USAID, werd in 2009 opgestart om de wereldwijde capaciteit te versterken voor de detectie van virussen met pandemisch potentieel die zich tussen dieren en mensen kunnen verplaatsen. PREDICT heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de versterking van de wereldwijde surveillance en laboratoriumdiagnosecapaciteit voor zowel bekende als nieuw ontdekte virussen binnen verschillende belangrijke virusgroepen, zoals filovirussen (waaronder ebolavirussen), influenzavirussen, paramyxovirussen en coronavirussen.
PREDICT wordt geleid door het UC Davis One Health Institute, en tot de belangrijkste partners behoren USAID, EcoHealth Alliance, Metabiota, Wildlife Conservation Society, en Smithsonian Institution.

Maar onder de partners zijn er ook de WHO en het Wuhan Institute of Virology, dat een fundamentele rol heeft gespeeld bij onderzoek en gevaarlijke experimenten met virussen. Samen met hen zijn er ook als Global Partner EPT One Health Workforce, EPT Preparedness & Response, FAO, CDC, Columbia University, HealthMap, UC San Francisco en in het bijzonder DTRA (Defense Threat Reduction Agency) dat opereert onder het toezicht van het Pentagon maar ook van de Central Intelligence Agency.

In het kader van dit mondiale project is het PREEMPT-onderzoek gestart dat erop gericht is de opkomst van hoog pathogene virussen bij dieren te voorspellen en zodoende te voorkomen dat deze volledig op de mens overslaan met behulp van strategieën die onder meer een nieuw diervaccin omvatten.

Dit onderzoek, dat wordt geleid door het One Health Institute in de UC Davis School of Veterinary Medicine en het Center for Comparative Medicine in de UC Davis schools of Medicine and Veterinary Medicine, wordt gefinancierd door het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) als onderdeel van zijn Preventing Emerging Pathogenic Threats (PREEMPT)-programma.

Het is dus een initiatief van het Pentagon dat kan worden gezien als een doelstelling voor tweeërlei gebruik met defensiedoeleinden bij het zoeken naar een vaccin of een aanval voor de ontwikkeling van een bacteriologisch wapen. Laten we niet vergeten dat de eerste oefening voor biologische oorlogsvoering van de Amerikaanse marine dateert van 1952, zoals wordt bevestigd door een gerubriceerde video die exclusief door Gospa News is gepubliceerd.


NOORSE BANK BETROKKENHEID OVER VACCINS EN WAPENS

Stoltenbergs inzet voor de massale bevordering van vaccins bij kinderen is vergelijkbaar met wat in Italië al is uitgevoerd met het proefproject van de Global Health Security Agenda, opgelegd door president Barack Obama in overleg met premier Matteo Renzi en Paolo Gentiloni, in een overeenkomst tussen de Amerikaanse Democratische Partij en de Italiaanse PD.

De enorme scam van deze wereldwijde immunisatie-ambities is aan het licht gekomen door de talrijke bijwerkingen, waaronder dodelijke, als gevolg van de toediening van experimentele gentherapie aan de bevolking, met name in Italië, het Verenigd Koninkrijk en de VS: waar zelfs aan sommige mensen een verplichting tot vaccinatie is opgelegd om te mogen blijven werken.

Cui prodest? Wie profiteert van dit alles? Zeker Big Pharma onder een dubbel aspect: De “gratis” experimenten op menselijke proefkonijnen die kunnen eindigen met veranderd DNA of deel kunnen uitmaken van nog verontrustender projecten van neurocerebrale controle via grafeen (initiatief van DARPA en Obama).

Maar bovenal, de enorme omzet van farmaceutische bedrijven voor de verkoop van anti-Covid vaccins die de Europese Commissie voorgezeten door Ursula von der Leyen al heeft gekocht in 4,2 miljard doses: gelijk aan 10 doses voor elke EU-burger.

Welnu, onder de begunstigden van deze business is er ook de Bank of Norway, een nationale centrale bank sinds 1816, waarvan Jens Stoltenberg president zal worden vanaf september 2022, wanneer hij zijn post als NAVO-secretaris zal neerleggen (behoudens verdere verlengingen wegens de oorlog in Oekraïne).

Norges Bank Investment Management bezit 2,44% van de aandelen van GlaxoSmithKline, waarop Gates speculeert zoals wordt bevestigd door de rol van CEO van Emma Walmsley, directeur van Microsoft.

GSK is sinds augustus 2019 de meerderheidsaandeelhouder in de Consumer HealthCare Joint Venture met Pfizer, producent van het Comirnaty-vaccin. De Noorse nationale bank heeft echter ook 1,08 procent in handen van diezelfde Amerikaanse multinational Pfizer. Terwijl ze 2,36 procent van Astrazeneca, producent van het adenovirale genserum Vaxzevria, in handen heeft.

“De Bank van Noorwegen belegt, net als de Fed, rechtstreeks in aandelen en obligaties.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Noorse bank naast BlackRock en Vanguard, de belangrijkste beleggingsfondsen ter wereld, vaak aandelenbeleggingen doet in strategische bedrijven over de hele wereld”, aldus Clarissa.it.

Onder deze bedrijven bevindt zich, naast de Big Pharma die profiteerde van de pandemie die werd veroorzaakt door een bacteriologisch wapen, volgens wijlen Luc Montagnier en de bio-ingenieur Pierre Bricage, docent bij de NAVO, ook de internationale oorlogsindustrie.

Als we voor het gemak verwijzen naar het dossier dat Gospa News in 2019 publiceerde over de Wapenlobby, zien we dat Norges Bank Investment Management een belangrijke aandeelhouder is van 6 bedrijven: op dat moment had het 0,89% van het Franse Thales (ontstaan uit Dassault Aviation sa), 1,74% van het Italiaanse Leonardo (derde aandeelhouder na de regering en The Vanguard), 2. 76% van het Duitse Rheinmetall (betrokken bij het schandaal van de bommen die in de Italiaanse vestiging op Sardinië werden gebouwd en in Jemen werden gevonden, waar een wapenembargo geldt), waarvan hij na Capital Research & Management Co de grootste aandeelhouder was, 0,26% van het Turkse Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret As, 1,61% van het Japanse Nec Corp, en 3,94% van Qinetic Group plc.

Daarom verschijnt Stoltenberg als de ideale marionet van Gates en de Nieuwe Wereldorde in dat Grote Reset project getheoretiseerd door Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum, waar de Microsoft tycoon poseerde met de toenmalige Noorse premier voordat hij werd gekozen door de NAVO. als secretaris om een vermoedelijke biowapen pandemie en de oorlogscrisis in Oekraïne aan te pakken.

Uit zowel de eerste als de tweede verwoestende gebeurtenis zal de NWO-dictatuur versterkt tevoorschijn komen, net als de Bank van Noorwegen die Stoltenberg aan het voorbereiden is om voor te zitten, dankzij zijn speculaties over Big Pharma en de Lobby van de Wapens.

Bron: https://www.gospanews.net/en/2022/03/04/stoltenberg-natos-puppet-for-gates-nwo-in-pandemic-as-in-ukrainian-war-gavi-vaccines-norges-bank-weapons-affairs-on-yemens-bombs/


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4