‘Griep heeft wat in te halen’, de grootste flauwekul!


0

Griep heeft wat in te halen deze winter schrijft de NOS. Wat een onzin. Griep is immers nooit weggeweest. Het is ons vorig jaar alleen onder een andere naam verkocht. Vorig jaar deed men voorkomen alsof de griep er helemaal niet was vanwege de maatregelen. In werkelijkheid zijn de zieken en doden die zijn gevallen niets anders geweest dan Coronagriep gevallen.

De Amerikaanse arts Dr. Derek Knauss zegt: “COVID is nep; de zieken hebben in werkelijkheid influenza A of B” kortom in gewoon Nederlands de griep. Ik heb een doctoraat in virologie en immunologie, ben een klinisch laboratorium wetenschapper en heb 1500 positieve Covid-19 monsters getest die hier in Californië zijn verzameld.

Toen mijn laboratoriumteam en ik de tests uitvoerden aan de hand van de postulaten van Koch en observatie onder een SEM (scanning electron microscope), vonden we GEEN Covid in een van de 1500 monsters.

Wat we vonden was dat alle 1500 monsters voornamelijk Influenza A waren en sommige waren Influenza B, maar geen enkel geval van Covid, en we hebben de B.S. PCR-test niet gebruikt.

Vervolgens hebben we de rest van de monsters naar Stanford, Cornell en een paar laboratoria van de Universiteit van Californië gestuurd en zij vonden dezelfde resultaten als wij, GEEN COVID. Zij vonden influenza A en B.

Het bedrog is inmiddels wel behoorlijk duidelijk. Waar de NOS mee bezig is, is het voorsorteren op mogelijke slachtoffers komende herfst en winter door de experimentele mRNA ‘vaccins’. In studies is eerder gebleken dat de mRNA ‘vaccins’ het immuunsysteem verzwakken en dat de ontvangers kwetsbaarder worden voor coronavirussen in het algemeen. Het minste of geringste virus kan dan al een ravage bij iemand aanrichten. Ze weten dat dit kan gaan gebeuren en willen het maskeren als zijnde een zware griepgolf. Laat je niet foppen door deze nonsens. Aan het feit dat vorig jaar het hele verdwenen griepverhaal is uitgerold en we nu weer deze spin hebben kun je zien dat er veel tijd wordt gestoken in het bouwen van een ‘verhaal’, het is een script. In het onderstaande stuk op Xandernieuws zien we helaas het bovenstaande bevestigd.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4