Het ware gezicht van TEDROS, Hoofd WHO!


2

Luister en huiver..

Het echte en ware gezicht van Tedros, hoofd van de WHO

Tedros Adhanom Ghebreyesus , ofwel Tedere Tedros, we kennen allemaal zijn gezicht inmiddels wel. Directeur van de World Health Organisation waar hij met steun van vriendje Bill Gates terecht is gekomen. Deze man beweert elke keer dat hij het beste voor heeft met de mens, hij doet immers alles om de wereldbevolking te beschermen tegen Corona. Het levensgevaarlijke virus dat iedereen bedreigt en waar miljoenen mensen aan zouden sterven… inmiddels weten we dat die getallen helemaal niet kloppen. Maar wat klopt er nog meer niet aan deze aardige meneer Tedros?

Wij bij Burgerfront zijn er eens in gedoken en kwam achter de schokkende waarheid. We hebben hier te maken met een massamoordenaar met 2,4 miljoen doden op zijn naam. Hoe heeft deze man dat kunnen doen? luister en huiver:

1. Tedros was de derde meest machtige persoon binnen TPLF [Tigray Peoples Liberation Front], een communistische extremistische partij in Ethiopie. Vanaf 1990 al staat deze partij al op de lijst van terroristische organisaties, opgesteld door de Verenigde Staten. De ‘’Global Terror database’’.

https://www.trackingterrorism.org/group/tigray-peoples-liberation-front-tplf

De Tigray zijn een minderheidsgroep in Ethiopië. Deze TPLF kondigde al in 1968 aan dat hun eeuwige vijand de Amhari was, dit is ook een etnische groep binnen Ethiopië.

2. Human Rights Watch schreef in 2010 een rapport hoe ontwikkelingshulp zoals voedsel en bemestingsmiddelen werden weggehouden bij de Amhari. De Amhari  kregen geen noodhulp in het ziekenhuis. Aids medicijnen werden weggehouden, waardoor in deze regio veel meer mensen aan aids overleden. Tedros was in deze tijd inmiddels minister van Volksgezondheid en direct verantwoordelijk voor deze beslissingen. Zoals onze huidige minister Hugo de Jonge bij ons. Ook waren er in 2010 volgens Human Rights Watch 2 miljoen Amhara mensen verdwenen.

Weet u het nog? Al die inzamelingen voor Ethiopie? Die gingen dus direct naar deze corrupte en misdadige regering van OA Tedros.

https://www.hrw.org/world-report/2010/country-chapters/ethiopia

https://www.hrw.org/world-report/2018/country-chapters/ethiopia

3.Daarvoor, In 2007, heeft Tedros als minister van Volksgezondheid een enorme cholera uitbraak verborgen gehouden, terwijl de United Nations ter plaatse positief getest hadden op cholera. Internationale organisaties werd echter verboden om deze uitbraak als een cholera uitbraak te bestempelen en moesten het ‘’acute water diarree’’ noemen. Tienduizenden mensen in andere landen raakten ook geinfecteerd en er stierven vele honderden mensen aan cholera.

https://www.theguardian.com/world/2007/feb/22/ethiopia

4. In 2012 werd Tedros minister van buitenlandse zaken en begon met het arresteren en vervolgen van journalisten en politieke opponenten in het land. Sommige westerse journalisten kregen zelfs de doodstraf. [zie het rapport van HRW]

5. Toen er vanwege een politieke beslissing in Ethiopie een opstand uitbrak, omdat 15.000 etnische minderheden hun land en huis kwijtraakten aan de overheid, werd deze opstand zeer gewelddadig neergeslagen. Er werden 70.000 mensen gearresteerd en meer dan 600 mensen gedood volgens Human Rights Watch.

https://www.bbc.com/news/world-africa-39619979

6. Na zijn aanstelling als WHO leider, nomineerde Tedros onmiddellijk Robbert Mugabe [verantwoordelijk voor 20.000 moorden in Zimbabwe] als goodwill ambassadeur van de WHO.

7. Ethiopie scoort volgens de Human Freedom Index in 2018 zo belabberd, dat ze een van s’werelds grootste mensenrechten schenders zijn. Tedros was hier als minister -op z’n minst- mede verantwoordelijk voor, al in 2016 was de noodtoestand in Ethiopie afgekondigd. Deze noodtoestand zorgde voor massa arrestaties, vele mishandelingen en martelingen en het onderdrukken van grondrechten. Uiteraard zijn hierdoor ook weer talloze mensen in ethiopie gestorven of vermoord.

https://www.hrw.org/world-report/2018/country-chapters/ethiopia

Deze man, deze misdadiger, deze Tedros, is momenteel directeur van de WHO. Een organisatie die niet kon wachten om een pandemie uit te roepen, terwijl er slechts 45 gevallen van Corona bekend waren buiten China. Doordat deze misdadiger een pandemie heeft uitgeroepen gelden er ineens andere wetten in de wereld, en moet er in Nederland ineens een noodwet komen, die onze vrijheden ernstig inperkt.

Dus,  Een misdadiger, waar wij in Nederland nog nooit van gehoord hadden, bepaalt nu wat er hier in Nederland gebeurd.. Denkt u daar eens even over na..


Like it? Share with your friends!

2