‘Ik heb Corona gehad!’


0

Een veel gehoorde zin van mensen die ziek zijn geweest, zich hebben laten testen, de test bleek positief, dus Corona. Dus er is echt een pandemie. Dus ‘we’ vechten werkelijk ergens tegen.

Allemaal gevolgtrekkingen die volgen uit het geloof in een test die in werkelijkheid gebakken lucht is. Dat ze ziek waren zal buiten kijf staan. De vraag is echter wat hadden ze? Is dat werkelijk goed onderzocht? Als dit alleen is gebaseerd op een PCR test dan is dit geen garantie dat er werkelijk sprake was van Covid. Het wordt hoog tijd dat mensen zich dat gaan beseffen.

Een aantal punten op een rij:

– De PCR methode is niet ontwikkeld voor testen, maar als vermeerderingsmethode om ‘iets’ aan te tonen, zichtbaar te maken in een labsetting.

– De PCR methode is niet specifiek en kan sowieso niet aantonen welke variant je hebt.

– De PCR methode kan geen levend virus aantonen, ook oud materiaal kan gedetecteerd worden.

– De PCR methode heeft bij weinig zieken een hoog aantal vals positieven.

– De PCR test werk met ultra schone vloeistoffen om fouten te voorkomen, elke afname van een test die niet in een ultraschone (lees lab-setting) omgeving gebeurd is dus bij voorbaat kansloos omdat er veel te veel kans is op vervuiling.

Wat heb je dan wel gehad?

Wellicht één van de vele griepvirussen die er zijn? Een verkoudheid? Tot voor kort vielen daar ook corona virussen onder. Ook de veel gehoorde uitval van geur en smaak worden tegenwoordig alleen maar aan Covid toegeschreven. De werkelijkheid is echter dat ook een onschuldige verkoudheid of griep deze symptomen op kan leveren. De nadruk die er op gelegd wordt door de media doet mensen denken dat dit werkelijk iets specifieks is voor Covid.

Kortom zolang er geen kweekje is gemaakt in het lab en daar onderzoek op is uitgevoerd, dan kun je simpelweg niet beweren dat er Covid in het spel was. Stop daarmee, stop testen, het is een rookgordijn wat door de overheid is opgetrokken en dat voor de ziekenhuizen en de testcentra een fijn melkkoetje is gebleken. Doe je onderzoek, bekijk het Corman-Drosten review, verdiep je zelf in de PCR methodiek en klets niemand na..


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4