Is lichamelijke integriteit niets meer waard?


-1

Het lijkt erop dat de lichamelijke integriteit niet meer telt nu we onder de spoedwet leven. De druk om te vaccineren is hoog en wordt nog altijd opgevoerd door het demissionaire kabinet. We leven nog altijd in een pandemie wordt er beweerd. Werkelijk bewijs is er niet. Als we kijken naar de cijfers van het RIVM dan zien we geen extreme zaken. Er is oversterfte ja, dat wel, voor diegenen die zich de moeite geven om wat onderzoek te doen die weten dat dit hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan de ‘bijwerkingen’ van de ‘vaccins’. Het zijn in ieder geval geen Covid doden. De pandemie leeft vooral door de media en de regering die er alles aan doen om deze psy-op nog wat langer in stand te houden.

Er is geen werkelijke pandemische situatie geweest, noodhospitalen hebben nooit vol gelegen en zijn snel weer afgebroken. Er zijn wat patiёnten naar Duitsland gebracht, wat niet zo gek is als je beseft dat de IC-capaciteit de afgelopen jaren is gehalveerd. De redenen om toch telkens weer maatregelen op te leggen, te verlengen of opnieuw in te voeren zijn telkens veranderd. Eerst moesten doden worden voorkomen, zorgcapaciteit niet worden overbelast, ziekenhuisopnames voorkomen, besmettingen voorkomen en zo veranderde men te spelregels telkens, onder het mom van ‘we weten er nog zo weinig van’..

Een groot deel van de doden die in de eerste maanden vielen waren daarbij ook nog eens slachtoffer van verkeerde protocollen, maar daar hoor je niemand meer over. De druk die de beademingsventilatoren gaven was namelijk veel te hoog voor de zwakke longblaasjes van de patiёnten. Deze slachtoffers hadden wellicht veel betere kansen gehad als er adequaat was gewerkt en de goede behandelingsadviezen waren gegeven door de WHO. Voor de psy-op waren er echter veel slachtoffers nodig. Vandaar dat iedereen die ook maar ergens aan stierf is bijgeschreven als Covid- slachtoffer. Dat inmiddels veel van die lijsten zijn gecorrigeerd en blijkt dat er in werkelijkheid veel minder doden aan Covid zijn toe te schrijven lezen we evenmin in de mainstream media. Het beeld van een gevaarlijke situatie moet hoe dan ook levend worden gehouden. Om jongeren aan de vaccins te krijgen werden er jonge slachtoffers gepresenteerd in de media en ook Long Covid is inmiddels een gevleugelde term. Dat er ook onderzoeken zijn die aangeven dat Long Covid eigenlijk niet werkelijk te duiden is wordt verzwegen en ook dat jongeren in werkelijkheid geen gevaar lopen om ziek te worden. Saillant detail is dat de slachtoffers (naast verpleeghuizen) zo goed als allemaal in het ziekenhuis stierven. Als dit zo’n gevaarlijke dodelijke ziekte is waarom sterft er niemand thuis?

Ondertussen wordt er maar doorgespoten met een middel waarvan we de lange termijn gevolgen niet kennen. De korte termijn is in ieder geval niet hoopgevend. De vele gevallen van bloedpropjes met allerlei uitvalsverschijnselen en daarnaast de hartproblemen en een scala aan andere problematiek is ongekend. Ook daar horen we in de mainstream media niets over. Dat er een groep mensen is die zich wel wat breder oriёnteert en niet alleen de verantwoordelijke minister op zijn woorden geloofd is eigenlijk doodnormaal. Je laat niet zo maar iets door al je afweer systemen heen spuiten is de gedachte. Toch wordt er onder het mom van de pandemie en de daarvoor opgetuigde spoedwet een onmogelijke situatie gecreeerd door de machthebbers. Willens en wetens wordt er een zogenaamde keuze gegeven. Of heel veel testen en telkens een risicovolle neusswab ondergaan of bewijzen dat je ‘het’ hebt gehad ofwel een vaccin nemen.

Dat er eigenlijk geen redenen zijn om dit allemaal door te laten gaan lijkt wel helemaal niet van belang. De virusvarianten zijn vooral modellen uit de computer. De IFR is zo goed als gelijk aan een stevige griep. Gevaccineerden hopen dat ze weer door kunnen met hun leven maar dat zal uiteindelijk een illusie blijken. Doordat de werking van de vaccins van 95% naar zo goed als nul is gegaan in een paar maanden tijd geeft de machthebbers weer een reden om met een volgende lading te komen, en daarna weer één. De Jonge heeft ze al ingekocht met het idee dat ze makkelijk aan varianten aan te passen zouden zijn. Gelooft u het? Het is meer van hetzelfde en ook de werking zal precies hetzelfde zijn als de huidige spuitjes.

Hij heeft al wel gezegd dat meer prikken meer bijwerkingen zullen geven. Ondertussen wordt het immuunsysteem van gevaccineerden zwaar op de proef gesteld. De productievaccins verschillen namelijk van de vaccins die voor de eerste testfases werden gebruikt, die waren veel zuiverder, de fabrikanten konden door het opschalen van de capaciteit dezelfde zuiverheid niet reproduceren. Ambtenaren van de EMA trokken hierover al aan de bel maar zijn overruled. Er zijn te veel redenen voor wie dan ook, gevaccineerd of ongevaccineerd om nog verder mee te werken aan dit schandaal.


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4