Jochen Mierau..collaborateur


0

Coronapas op de werkvloer nodig om te groot ziekteverzuim door griep en corona te voorkomen, zegt gezondheidseconoom Jochen Mierau bij eenvandaag.

Mierau is hiermee de weg aan het voorbereiden voor eenzelfde invoering van wat onlangs in Italie is gebeurd. Mierau is professor aan de Rijks Universiteit Groningen. Hij is een prototype van iemand die aan het financieele infuus hangt van de overheid. Naast zijn professor zijn, heeft hij nog een paar overheidsbaantjes, zoals bij het NIDI. Het NIDI is het nationale demografisch onderzoeksinstituut. Het NIDI doet toonaangevend wetenschappelijk onderzoek naar bevolkingsvraagstukken en levert rapporten daarover aan bij de overheid waaronder veel werk voor het Ministerie van Hugo de Leugenaar, VWS.

Onafhankelijk kunnen we deze professor dus niet noemen maar daar hoor je weer niemand over natuurlijk, daarom schrijven wij het maar even op. Hij pleit ook voor de QR code op scholen en dergelijke. Over de 620000 gezonde levensjaren die door de lockdowns verloren zijn gegaan tegen een winst van 100000 gezonde levensjaren horen we hem helaas niet. Zou je wel verwachten eigenlijk van een gezondheidseconoom. Of is de vraag hem nooit gesteld?

Op welke manier een QR code de werkvloer veiliger maakt daar is tot nu toe geen bewijs voor geleverd. Kan ook moeilijk als de minister zelf aangeeft dat ook de houders van een QR code moeten testen om te weten of ze ‘positief getest’ zijn of niet. Want ja, gevaccineerden kunnen ook ‘besmettelijk’ zijn.

Het breder invoeren van de QR code dient natuurlijk helemaal niet het doel om de nep pandemie te bestrijden. Het gevaar zit hem immers in de vaccins die het immuunsysteem ondermijnen. De QR is een opmaat naar de controle maatschappij en social credit systeem dat moet en zal worden ingevoerd. In de video hieronder hoort u wat er nu in de UK aan de Covid pass wordt toegevoegd…


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4