“Koop een geweer verdomme”


-1
Braziliaanse president zegt tegen aanhangers "Koop een geweer, verdomme" te midden van dreigende chaos.

Waarom zou de Braziliaanse president Jair Bolsonaro zijn supporters vrijdag vertellen dat "iedereen een geweer zou moeten kopen"? Staat de onstabiele Zuid-Amerikaanse opkomende economie, die lijdt onder de viruspandemie, snelle voedselinflatie en uit de hand gelopen armoede, op het punt in een verdere sociaaleconomische chaos terecht te komen? "Iedereen moet een geweer kopen, verdomme! De gewapende mensen zullen nooit tot slaaf worden gemaakt. Ik weet dat het veel kost. Een idioot zegt: 'Ah, wat je moet kopen zijn bonen', als je dat wilt, koop het geweer niet, maar val diegene die dat wel wil niet lastig!', zei Bolsonaro tegen verslaggevers.

Nacho Lemus van Latijns-Amerikaans Telesur nam video op van de president die aanhangers vertelde dat "in een land met meer dan de helft van de bevolking met voedselonzekerheid en te midden van een nieuwe stijging van de prijs van voedsel, benzine, gas en elektriciteit" nu is het moment om een ​​wapen te kopen.    Icoon voor Geverifieerd door de community
Zowel moorden als moorden nemen toe in het land, verergerd door de viruspandemie. Een sociaal-economische ineenstorting zou in de maak kunnen zijn.

De Braziliaanse real heeft de afgelopen tien jaar de helft van zijn waarde verloren. De daling versnelde tijdens de viruspandemie.
https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Snag_108c711d.png?itok=Se9fgC3R
Terwijl de munt instort, stijgen de voedselprijzen in het land. Denk aan wat ieders favoriete permabear is, zei Albert Edwards van SocGen eind 2020 dat stijgende voedselprijzen eerst sociale chaos in opkomende markteconomieën zullen veroorzaken.
https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Snag_10967514.png?itok=QtKf_2E8
De economie van het land loopt uit de hand, aangezien Bolsonaro al heeft gedreigd de uitkomst van de presidentsverkiezingen van 2022 te verwerpen omdat hij beweert dat deze zal worden gemanipuleerd.

Bolsonaro beloofde supporters dat hij de wapenwetten zou versoepelen en dat is wat hij sinds 2019 heeft gedaan. De president lijkt supporters voor te bereiden op een verdere dreigende sociaaleconomische chaos of politieke crisis.

Bron: Zerohedge

Het lijkt erop dat Bolsanaro de krachten van buitenaf die hem onderuit willen halen omdat hij niet de WHO vaccinaties steunt en zich niet wil conformeren aan de nieuwe wereldorde, niet meer onder controle heeft. Hij roept zijn volgelingen op om zich voor te bereiden op een soort coup.


Like it? Share with your friends!

-1
Frontier4