Laten we dit PCR test drama doorgaan?


1

Uw nieuwe normale mensen:
“Een jong meisje uit de UK dat graag terug naar school wil, heeft een neus uitstrijkje nodig. Haar moeder zegt dat 30 minuten na thuiskomst, ze bloedde uit haar neus… en een oog. Het ziekenhuispersoneel beweert dat dit “normaal” is.

Helaas is dit niet incidenteel

Als je op twitter zoekt naar bloedneus + PCR of nose bleeding + PCR dan kom je helaas veel berichten tegen over kinderen en volwassenen die bloedneuzen en erger hebben na agressieve test afnames.

De afname gebeurt diep in het hoofd op een kwetsbare plek tegen de hersenen aan. Ter plekke bevind zich een relatief dunne botstructuur die gemakkelijk beschadigd kan worden. Gevolgen kunnen van allerlei aard zijn maar beschadiging op die plek kan een lekkend brein opleveren en de toegang voor allerlei bacterieen en eiwitten openen, die ontsteking en uiteenlopende ziekten kunnen veroorzaken.

Gek genoeg is ons nog altijd niet duidelijk waarom deze gevaarlijke medische handeling gedaan wordt op juist die plek en dat relatief ongeschoold personeel dit mag doen. Zeker als je ziet wat hoeveel schade het bij mensen oplevert kun je je afvragen waarom hiermee doorgaan? Wat is het doel ervan?

Alternatieven die niet invasief zijn zoals de PCR speekseltest zijn voorhanden en toegestaan. Waarom doorgaan met deze idiotie? Hoe lang pikt u dit nog?


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4