Minimaal 3 sneltesten om te weten of die loopneus een verkoudheid is..


1

De wereld is gek geworden. We hebben het al tientallen malen gedacht, gezegd, gehoord. In een artikel van augustus jongstleden adviseert de Amerikaanse FDA om minimaal 3 sneltesten te doen als je geen symptomen hebt om te kijken of je een virus bij je draagt. Eerder was het advies al twee stuks maar een derde geeft een boost in de zekerheid!

Totaal krankzinnig natuurlijk. Er zouden Sars-Cov2 specifieke eiwitten worden gedetecteerd door de diverse tests. Het is echter maar zeer de vraag hoe specifiek deze eiwitten zijn. Het Sars-Cov2 is een samengestelde sequentie van het SarsCorona virus. Er zouden 29 unieke eiwitten zijn maar wie zegt ons dat ze werkelijk uniek zijn? Er zijn duizenden varianten alleen al van de Coronavirussen volgens de ‘kenners’.  In het verleden werden de Coronavirussen in boeken aangewezen als de oorzaak van een gewone verkoudheid.

De huidige sneltestjes zeggen niets, zijn niet specifiek, fijne melkkoetjes voor de fabrikanten en zijn vooral effectief in misleiding, angst aanjagen en het ontregelen van een samenleving.


Like it? Share with your friends!

1
Frontier4