Narcolepsie


-1

Vaccins met bekende bijwerkingen.

Ik hoor het onze premier Mark Rutte nog zeggen op televisie: Ik heb nooit getwijfeld over de veiligheid van vaccinatie.

Bijzondere uitspraak met de wetenschap dat onze staat een pot gecreëerd hebben om minstens 800 burgers een schadevergoeding te gaan betalen die bewezen narcolepsie hebben overgehouden na vaccinatie tegen de Mexicaanse griep ongeveer 11 jaar geleden.

Levensbedreigende bijwerkingen na vaccinatie zijn minstens terug te vinden tot in 1928. Toen betrof het vaccinatie tegen small pox. In al deze vaccinatie programma’s waren de WHO en het toenmalige RIVM betrokken.

Na 90 jaar is vaccinatie nog steeds niet veilig. Tegen ebola ging het mis, tegen mazelen, tegen hpv.. en de lijst is nog veel langer.

Onze regering blijft maar hameren op vaccinatie en speelt dus bewust met onze kwaliteit van leven. Of zou u ook tevreden zijn met een schadevergoeding om u daarna te laten behandelen door dezelfde instellingen die u ziek gemaakt hebben ?

Sterkte dan!

M.Verheij

https://nos.nl/artikel/2251232-ministerie-trekt-miljoenen-uit-voor-schikkingen-na-vaccin-mexicaanse-griep.html

https://www.beeradvocaten.nl/nl/Nieuws/Actuele-dossiers/article/207/Narcolepsie-na-vaccinatie-Mexicaanse-griep-Pandemrix-

https://www.google.com/imgres?imgurl=https://miro.medium.com/max/2160/1*UICyp2Z9mCKNX9fYC5CWxA.jpeg&imgrefurl=https://hersengarage.nl/alles-wat-u-niet-wist-over-vaccinatie-fe05b290d54e&tbnid=DuZ_RLevwqIFrM&vet=1&docid=Yd55Daiqt2MGGM&w=1080&h=1890&q=Griepprik+bijwerkingen+lange+termijn&hl=nl-NL&source=sh/x/im


Like it? Share with your friends!

-1
Michel V