Niet bij iedereen werkt het vaccin zegt Rutte, een understatement???


0

Eerst krijgen we te horen dat het een belachelijk goed ‘vaccin’ is met getallen over de werkzaamheid die in de geschiedenis van de vaccinindustrie ongekend zijn en dat voor een ‘vaccin’ dat in no time uit de grond is gestampt. Wat een knappe koppen! Maar wat Rutte nu zegt is dat niet bij iedereen het vaccin werkt. Hij werpt het er even snel tussendoor, dan heeft hij het wel gezegd maar missen de meeste mensen het. Het is namelijk niet de bedoeling dat mensen dit nu al te veel horen want dan daalt de bereidheid voor de vaccinatie met gentherapie. Want veel jongeren moeten nog en veel ouderen hebben de tweede nog niet gehaald. Maar een andere opmerkelijke uitspraak die we tegenkwamen is die van een staatssecretaris van transport uit de UK. Die doet zowaar de uitspraak dat we natuurlijk weten dat gevaccineerden en dubbel gevaccineerden vatbaarder zijn voor een coronavirus en eerder drager zijn ervan. Wat? dus ze werken uberhaupt niet!! de studie die we eerder publiceerden had gelijk… (zie onder)

Vakblad The International Journal of Clinical Practice heeft een studie gepubliceerd waarin – mede op basis van wetenschappelijke literatuur en eerdere studies – wordt gewaarschuwd dat het risico dat de Covid-vaccins het immuunsysteem beschadigen, en de ontvangers daardoor juist vatbaarder worden voor Covid-19, ernstig onderbelicht blijft.

De auteurs dringen er op aan dat de bevolking bewust wordt gemaakt van de niet onaanzienlijke potentiële gevaren voor de gezondheid die de Covid vaccins met zich meebrengen: ‘Covid-19 vaccins die ontworpen zijn om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen vaccinontvangers gevoeliger maken voor ernstigere ziekte dan als ze niet gevaccineerd zouden zijn,’ begint de samenvattende conclusie van de studie.

Eerder (RSV) coronavirus vaccin produceerde in testfase eveneens ‘robuuste antilichamen reactie’, maar kinderen werden na blootstelling aan het echte virus allemaal ziek, en sommigen stierven.

Het gaat niet immers om klassieke vaccintechniek maar om genetisch gemodificeerde vaccins, een relatief nieuwe (voor gebruik in de mens experimentele) techniek. De EU heeft hiervoor onlangs de drempel verlaagd vanwege de vermeende noodzaak.

De lange termijn effecten van deze nieuwe vaccins zijn nog onbekend. Het betreft hier dus een onethisch experiment op de bevolking en zou nooit (direct of indirect) verplicht mogen worden gesteld!


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4