Niveau NIHIL!


-1

Het was een avond in mei geloof ik, zo’n 20 jaar geleden dat ik met een groep studenten van de plaatselijk hogeschool het perron van station leiden opstroomde.
Van tevoren was er al goed ingedronken want we gingen als publiek fungeren bij de TV-show van Ivo Niehe!

Echt best cool maar ook wel een beetje suf, een gevoel dat direct tot uiting gebracht door het luidkeels scanderen van Niveau Nihil! , Niveau Nihil!, Niveau, Niveau, Niveau Nihil! , onderbroken door spontane lachbuien en op het ritme van dat soort kreten door dronken studenten overal. Dikke pret!
Totdat we even om ons heen keken en ons bewust werden van de trein aan de overkant van het perron waarin een mooi, blond meisje het gebeuren een beetje verveelt gadesloeg.

Zonder 1 noot te missen schakelde het complete studentenkoor over van de Niveau Nihil slogan naar DAAAAAAAAR moeoet eeeeen Piemel IN, daar moet een piemel in.. enfin, u kent m, Dit natuurlijk tot hilariteit van onszelf en enige andere aanwezigen, en met enig blozen van het betreffende meisje tot gevolg. Een meisje dat niet helemaal wist wat te doen met dergelijke aandacht maar op een leeftijd was dat de aandacht van zoveel jonge kerels tegelijk ook weer niet heel vreselijk was. (Dat kon toen nog, 20 kerels die hun seksuele wensen in koor duidelijk maakten aan 1 vrouw zonder dat daar #jes op twitter over verschenen.)

20 kerels met een duidelijke voorkeur dat een bepaalde actie zou plaatsvinden
mits wel geheel vrijwillig, zonder enige drang of dwang en ter vermaak van alle betrokkenen.
De wens was er. De gelegenheid ook maar de ontvanger besliste en nee was ook meer dan prima.

Hoe anders was het geweest wanneer een van de onzen zich met geweld aan het meisje had ongedrongen? En hoe anders leest u dit verhaaltje, nu u bij deze zin bent aangekomen?

De afschuw zou bij elke normaal functionerend mens onmiddelijk aanwezig zijn. Zonder ‘consent’ zijn veel dingen echt heel erg NOT DONE en menig koene ridder, zowel man als vrouw, zou direct op de bres springen om zulk onrecht te bestrijden. En terecht!

Hoe groot is dan ook mijn verbazing, en afschuw, dat in het corona debat steeds vaker stemmen opgaan, vanuit de bevolking, om die vaccinaties verplicht te stellen?


Ik wil het er niet eens over hebben of ze wel of niet werken, of meer gevaxxineerden wel of geen nut zouden hebben. Daar gaat dit even niet om.

Het gaat mij even om het idee van zichzelf weldenkende mensen vindende types
Mensen die in zichzelf vast geen verkrachter zouden zien of, (god verhoedde!) een Dr Mengele
om ANDERE MENSEN
TEGEN hun zin en wil
gedwongen een naald in hun arm te zetten
en een vreemde substantie IN HUN LICHAAM te spuiten


Met als enige reden ‘Geloof’; ‘Ik heb mij laten vertellen dat..’ ‘Ik weet zelf helemaal niets van wetenschap maar in de krant zeiden ze dat…’
En dat dan goed te praten met leugentjes om het eigen geweten te sussen..
.. het is voor je eigen bestwil..
.. het is voor het grotere goed..
.. we doen het voor elkaar..


Is dat niet wat elke verkrachter ooit ook gedaan heeft?
Uit puur egoisme,met alleen de eigen IK in gedachten, een ander mens verkrachten, bedoezelen, gebruiken
en het goedpraten met lulsmoesjes…
…ze vroeg er gewoon om met dat rokje..
…Ze wou het zelf, ik zag het wel..


Wat is het verschil dan tussen een vieze verkrachter, en een vaccinatie opdringer? Ik vind het allebei gewoon het laagste volk wat bestaat. Lager dan laag..
Dat is pas echt NIVEAU NIHIL!!


Like it? Share with your friends!

-1
Sander