‘Onverklaarde’ oversterfte in 2021!


0

Volgens het CBS zijn er tot nu toe meer mensen overleden in NL dan normaal, het zijn geen Covid doden. Wat is er dan wel aan de hand? Wat is er anders gegaan dit jaar dan andere jaren? Je zou verwachten dat het lager zou uitpakken nu er al zo veel mensen zijn gevaccineerd? Tja die enorme vaccinatiecampagne, maar die is toch uit en te na getest…(Iedere week bijna worden er nog nieuwe bijwerkingen in de bijsluiter bijgeschreven) Maar wel door de industrie zelf en wat zegt men over slagers die hun eigen vlees keuren?

Zoals we al eerder aangaven onder de slachtoffers zullen ook familieleden en vrienden zitten van politieagenten, ambtenaren, medisch personeel etcetera. Al de mensen die ook zijn voorgelogen over de veiligheid van deze spuitjes. Wordt het niet tijd dat jullie eens gaan opstaan en een verklaring gaan eisen van de verantwoordelijken?

Op linkedin vinden we een specialist van special death care die na overlijden mensen een beetje toonbaar maakt. Hij geeft aan dat hij opmerkelijke zaken aantreft die hij eerder niet tegen kwam: Bloedingen, hele kleine bloedingen in een overledene. Steeds vaker kom ik ze tegen en merk dat mijn uit te voeren werkzaamheden daardoor aan het verschuiven zijn en ik steeds meer uit de kast moet halen om deze overledenen toonbaar te krijgen. We noemen ze petechiën. Kleine puntvormige bloedingen die buiten ons vaten stelsel zijn getreden waardoor ze niet meer wegdrukbaar zijn. Afgelopen half jaar kom ik ineens wekelijks overledenen tegen met deze onaangename verkleuring in het gezicht, schouders en bovenarmen. De overledene is in het gelaat paars/ blauw (niet wegdrukbaar) en blauw/ zwart in de hals en op de schouders. Het zuurstofarme bloed wat ik uit deze overledene haal (om te vervangen door chemicaliën met kleurstof) is stroperig donkerblauw tot zwart (niet overdreven). Zijn er vakgenoten die dit herkennen en mij kunnen vertellen waardoor dit veroorzaakt wordt? Ik denk dat ik ervaring genoeg heb om te kunnen herkennen dat we dit voorheen minder vaak tegen kwamen (voor mij van 4 per jaar, naar 2 per week).

Ad Broere schrijft ook over de hogere sterfte op zijn blog:

De sterfte zou in Nederland sinds het voorjaar hoger zijn dan in voorgaande jaren in dezelfde periode. Uit onderzoek (bron: CBS) blijkt dat dit inderdaad het geval is. Met uitzondering van een zeer warme week in 2019 en in 2020, is het aantal overledenen per week de hele periode van week 21 tot en met week 39 hoger dan de voorgaande jaren 2017 tot en met 2020. Ja, zelfs hoger dan in 2020. De overheid is ons een antwoord schuldig waarom dit zo is. Wat zijn de doodsoorzaken? Waren de gestorvenen wel of niet gevaccineerd? Als wij hierover niet zouden worden geinformeerd, dan blijft de overheid ernstig in gebreke. Vanzelfsprekend volstaat het niet om met kwalitatieve, niet verifieerbare uitspraken te komen, waar deze overheid erg bedreven in is, maar met goed onderbouwde conclusies, gebaseerd op onderzoek. Graag op korte termijn, want dan kunnen de nodige maatregelen worden genomen, voordat er een verdere ontsporing plaatsvindt.

Let op, in alle leeftijdscategorieen!

Afbeelding

Like it? Share with your friends!

0
Frontier4