OPEN SOLLICITATIE BIJ DE NPO


-1

Geachte dames en heren,

Lang heb ik nagedacht of ik deze open sollicitatie wel aan u moest richten, maar gezien uw tanende zenderaanbod heb ik besloten dit toch te doen.
Ik heb altijd begrepen dat de publieke omroep een onafhankelijk bedrijf is dat gefinancierd wordt door het belastinggeld van alle Nederlanders, en dat gezien deze financiering er een programma aanbod geleverd zou moeten worden dat voorziet in de keuze, en de politieke voorkeur van al die Nederlanders.

Nu kan het zijn dat ik misschien een enigszins gekleurde bril op heb, daarvoor steek ik de hand geheel terecht in eigen boezem, maar een knagend gevoel zegt mij dat uw – hobby – bedrijfje een ‘kleine’ voorkeur heeft voor linkse politici, RIVM ‘experts,’ deugende – oftewel in het straatje van de linkse media predikende – BN’ers en onder elke steen vandaan kruipende anti-racisten en BLM-activisten.

Omdat ik dus het vermoeden heb dat u enigszins bent afgedwaald van uw kerntaken, onafhankelijke programma’s bieden voor iedere Nederlander, wil ik trachten u met deze ‘sollicitatie’ weer op het rechte pad te brengen.
Ik begrijp dat uw afdwaling, en openlijke kniebuiging voor alles wat naar links deugend en anti-racistisch Nederland ruikt, misschien wel kan liggen aan het collectieve schuldgevoel over de samenstelling van uw bestuurlijke top, waarin de 17 mannen naadloos passen in het profiel van de boze – en bovendien gruwelijk lelijke – blanke man en de 6 lelieblanke en enigszins belegen vrouwen in iedere seksclub aan de slag zouden kunnen gaan als op macht beluste SM-dominatrix…… en uiteraard heeft u voor de broodnodige diversiteit ook één enigszins lichtgetint persoon toegevoegd.

Gezien de bijna KKK-achtige samenstelling van de top van uw hobbyclubje is het niet vreemd dat u ieder uur van uw zendtijd ‘doneert’ aan – eeuwig – gekwetste minderheden, bijklussende linkse BN’ers en uiteraard de kartelpolitiek van uw broodheer Rutte, want men zou u gezien deze samenstelling eens van racisme wensen te betichten…… het idee alleen al doet de racekak door uw designers – en absoluut niet in een sweatshop in elkaar genaaide – maatkostuum stromen.

Om de weegschaal dus weer enigszins in evenwicht te brengen wens ik mijzelf toe te voegen tot uw programma aanbod – en uiteraard raad van bestuur – in de vorm van (misschien) een nieuw simplistisch verbond – geen nood, mijn ego is groot genoeg voor meerdere rollen – en gezien mijn wel aanwezige zelfspot – die bij u ver te zoeken is – wil ik mij zelfs ‘verlagen’ tot de rol van de vieze man…… u ziet: alles om het linkse geluid tegengas te geven.

Uiteraard begrijp ik uw huivering om een ongeleid en niet te indoctrineren projectiel als ondergetekende aan uw organisatie toe te voegen, maar daarvoor heb ik één magisch woord – zoals racisme of discriminatie – dat alle deuren opent: geld.

Blijft u nog even rustig zitten, ik zie jullie namelijk allemaal al zenuwachtig schuiven op uw bestuurdersstoeltjes of u op een sybian bij Howard Stern zit, want ik neem uiteraard zelf geen geld mee.
Ten eerste is dit een onmogelijkheid geworden door het, door u gesteunde, regeringsbeleid van Rutte en ten tweede wil ik me graag gelijk conformeren aan de graaicultuur bij de NPO.

Nee het geld waar ik op doel is het kijkers potentieel wat u nu door uw selectieve en vooringenomen linkse koers laat liggen, u weet wel….. dat deel wiens geld u wel incasseert maar wiens mening u geen reet interesseert.

Ik verwacht uiteraard, door de afwijkende maar toch wel briljante manier waarop ik deze open sollicitatie tot u richt, dat mijn parkeerplaats en bestuurdersstoel voor a.s. maandag alvast gereserveerd staan.

Met vriendelijke groet,
Michel Mulder


Like it? Share with your friends!

-1
Sander