Organisator Haagse demonstratie woest op gemeente: ‘Afspraken zijn niet nagekomen’


-2

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/den-haag-rellen-demonstratie-spoedwet/

Demonstranten gewond bij demonstratie Den Haag.

DEN HAAG – Meerdere demonstranten, waaronder een aantal oudere mensen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij de demonstratie tegen de Spoedwet. Er werd door de politie en ME wederom excessief geweld gebruikt. Dit is te zien op de filmpjes en foto’s die momenteel viraal gaan op social media.

Tijdens de demonstratie gistermiddag in Den Haag zijn rake klappen uitgedeeld door de politie. Volgens diverse mainstream media kwam dit omdat de demonstranten provocerend en uitdagend aanwezig waren. De vele filmpjes en ooggetuigenverslagen schetsen echter een ander beeld.

Volgens een ooggetuige was de sfeer bij aanvang van de demonstratie goed. Zij verteld dat op het plein aardig wat mensen stonden die leuzen riepen zoals ‘Wij zijn Nederland’ en ‘Weg met de Spoedwet’.
“Nadat er politie te paard en ME het plein op kwamen werd ons gevraagd het plein te verlaten. Als we de hoek om gaan staan hier ineens drie agenten die de weg blokkeren en zeggen dat we niet verder mogen. Dit terwijl door de politie eerder werd gezegd dat we het plein moesten verlaten en we deze kant op moesten. Door de verwarring werd er kennelijk niet snel genoeg gereageerd waarop de agenten zonder waarschuwing op de menigte in begonnen te slaan.“

Even verderop is op een filmpje bij de Hof vijver te zien hoe mensen daar rustig zitten als er ineens een politiebusje stopt. Hier rennen 5 à 6 undercover agenten met mondkapjes en wapenstokken uit die op de menigte in beginnen te slaan. De aanwezige demonstranten reageren hierop en drijven de agenten uiteindelijk terug naar hun busje waarna ze weg rijden.

Een man raakt hierbij gewond aan zijn hoofd.

“De mensen zijn woedend aldus een ooggetuige, er worden onschuldige mensen gewoon in elkaar geslagen door politie agenten.“

Dit is slechts een greep uit de filmpjes van politiegeweld die ons bereikten, er zijn nog veel meer waar op te zien is dat een aantal politie agenten hardhandig met hun medemens omgaan.

Zo is op een ander filmpje te zien hoe een oudere vrouw door een agent meerdere malen neergeslagen wordt. Zij wordt door agenten uit haar scootmobiel getrokken en wil verhaal halen, wanneer zij naar de agent toe loopt wordt zij direct met de wapenstok neergeslagen. Ondanks haar leeftijd en het geweld wat tegen haar gebruikt wordt schuwt deze dame de confrontatie niet en staat weer op.

Ook hier reageren de andere mensen direct en de sfeer wordt hierna grimmiger.

Het beeld wat de mainstream media neer willen zetten is dat de demonstranten deze confrontaties zelf uitgelokt hebben. Wij zetten hier onze vraagtekens bij, kijk bijvoorbeeld eens naar de filmpjes van het NOS of RTL en vergelijk deze met de livestreams/filmpjes die zijn gemaakt. Geven deze dan een juiste weergave van de realiteit of?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10163963096635440&id=684485439

https://nos.nl/artikel/2344900-kamervoorzitter-arib-doet-aangifte-vanwege-bedreiging-omtzigt.html

https://twitter.com/i/status/1296556870505766912https://youtu.be/IF8HnMWvueU  Vragen aan Rutte

Deze dame (Romeo) vond het leuk om met een ploertendoder op onschuldige mensen in te slaan bij een goedgekeurde demonstratie in den Haag. Volgens de wet is dat wat jij hebt gedaan poging tot doodslag.      

Deze is /was een filmpje van een mevrouw die vertelt dat ze zag dat romeo’s (“stillen, undercover”) uit politiewagen sprongen en direct begonnen met slaan, een oudere man die op een bankje zat, helemaal onder het bloed. Filmpje laat ook zien dat ze is ingesloten door ME.. tweet en filmpje is verwijderd!

https://twitter.com/i/status/1296489039642734595    Oude vrouw in elkaar geslagen

https://youtu.be/IddCe4-5JTk   Romeo”s in actie!

HIERONDER EEN AANTAL FOTO’S VAN DE ROMEO’S DIE IN ACTIE KOMEN ALS DE LANDELIJKE PERS IS GEARRIVEERD, EN WEER NET ZO SNEL VERTREKKEN, ALS DE PERS KLAAR IS MET HET MAKEN VAN OPNAMES EN FOTO’S…….      


Like it? Share with your friends!

-2