Pathologen bevestigen wat er al lang is voorspeld: Afweersysteem op hol


0

Deze week presenteerden twee ervaren Duitse pathologen hun onderzoek naar 10 sterfgevallen na de coronavaccinaties. Ze waren verbaasd over de resultaten, schrijft RT. De videobeelden van de persconferentie werden al snel verwijderd door YouTube.

Professor Arne Burkhardt en professor Walter Lang hebben jarenlange ervaring. Burckhardt leidde 18 jaar lang het Pathologisch Instituut in Reutlingen, Lang gaf 35 jaar leiding aan een particulier instituut dat gespecialiseerd is in onder meer longpathologie.

Samen met andere pathologen onderzochten zij 10 sterfgevallen die waren opgetreden na coronavaccinatie. Vijf overlijdens zijn zeer waarschijnlijk gerelateerd aan het vaccin en twee andere gevallen waarschijnlijk.

De pathologen verbaasden zich over de overeenkomsten tussen de gevallen die ze in verband hebben gebracht met vaccinatie. In drie gevallen troffen ze zeldzame auto-immuunziekten aan.

De meest opvallende bevinding had betrekking op de lymfocyten, witte bloedcellen die een belangrijke rol spelen in het verworven immuunsysteem. “De lymfocyten slaan in alle organen op hol,” zei professor Lang.

Hij liet ophopingen van lymfocyten zien in weefsels, van de hartspier tot de nieren, en van de lever tot de baarmoeder. Ook liet hij foto’s zien waarop te zien was dat het weefsel daardoor massaal werd aangevallen.

Daarnaast lieten endotheelcellen los, cellen die de binnenkant van bloedvaten bekleden, ontstonden er klonten rode bloedcellen die trombose veroorzaakten en troffen de pathologen enorme cellen aan die zich rond vreemde lichamen hadden gevormd.

Lang zei dat hij dit soort ophopingen van lymfocyten gedurende de honderdduizenden onderzoeken die hij heeft uitgevoerd nog nooit eerder heeft gezien. Normaal gesproken zie je bij ontstekingen witte bloedcellen die granulocyten worden genoemd. In deze gevallen waren die nauwelijks te vinden, maar werden er wel massa’s lymfocyten aangetroffen.

Om onomstotelijk te kunnen aantonen dat er een verband is met de vaccinatie moet er nader onderzoek worden verricht. Dergelijk onderzoek zou minimaal zes maanden in beslag nemen.

“We missen 90 procent,” zei Lang, verwijzend naar het aantal fatale reacties op het vaccin. Er is dringend behoefte aan meer autopsies in dit soort gevallen. Helaas wordt dit vaak belemmerd.

“Het is onze taak om informatie te verstrekken over risico’s en bijwerkingen,” zei hij. [RT]

In de link hieronder zien we de persconferentie.

https://odysee.com/@Simon_le_Mage:c/Tod-durch-Impfung—Pressekonferenz-20.09.2021:2

Bron NL artikel Ninefornews


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4