Problem, reaction, solution


2

Iedereen die denkt dat een bewind een ziekte zomaar boven economisch gewin laat prevaleren is naïef. De situatie die nu is gecreëerd door de regering, is met opzet zo gecreëerd.

Er is namelijk nog nooit een ziekte geweest waarvoor men zo veel beperkingen heeft opgelegd en die zo veel economische, geestelijke en lichamelijke schade heeft opgeleverd. Als er een echte pandemie was dan zouden alle middelen zijn ingezet. Nu worden middelen die werken of een beetje werken verboden. Er wordt ook niet over preventie gesproken. Er mogen namelijk wel zeker doden vallen. Sterker nog er moeten doden vallen.

Het idee dat er oude mensen beschermd zouden moeten worden is leuk voor de bühne. In werkelijkheid ziet men iedereen die de pensioengerechtigde leeftijd heeft weten te bereiken zo snel mogelijk sterven. Er is namelijk helemaal geen tekort aan mensen op de wereld. Wel een tekort om bijvoorbeeld de pensioenen te betalen. Is het roken ooit verboden? Men heeft het moeilijker gemaakt ja, maar dat heeft jaren geduurd. Ook allerlei voor de gezondheid schadelijke stoffen zijn nooit een probleem geweest. Het werd allemaal getolereerd omdat er toch genoeg ‘werkbijen’ zijn.

Dit mag wat cynisch klinken maar voor de financiële elite zijn we niets anders dan werkvolk dat garant staat voor leningen en ze merendeels aflost. Op die manier hebben ze een enorm kapitaal en macht weten op te bouwen. We staan nu op een punt in de geschiedenis dat het huidige financiële systeem op zijn eind loopt en dat de middelen om het nog langer te rekken zo goed als uitgeput zijn.

Er moet dus iets gebeuren. Een nieuw systeem opbouwen is in ieder geval een noodzaak. Daarbij zouden de fouten van het oude systeem echter eruit moeten worden gehaald zou je denken. Maar zo werkt het natuurlijk niet.  Voor de huidige rijken der aarde is het van het allergrootste belang dat ze dat blijven en dat ze ook in een nieuw systeem de touwtjes in handen houden om het volk uit te blijven melken.

Daarom is er lang gewerkt om een wereldwijd systeem op te bouwen. De Verenigde naties. Met allerlei onderafdelingen zoals de WHO de WTO etc. Allemaal onder het mom van vrede, veiligheid en gezondheid. Beetje bij beetje is er macht overgedragen, zijn er door regering op regering verdragen gesloten en is de soevereiniteit van landen beetje bij beetje uitgehold. Het is nu zo ver gekomen dat als Tedros roept dat er een pandemie is dat landen verplicht zijn allerlei draaiboeken in werking te stellen. Dat is waar we nu staan in het kort gezegd..

We zijn gegijzeld door internationale wetgeving en verdragen. We hebben te maken met een elite die af wil van overbodige eters en vervuilers. Er is voldoende kennis voor automatisering om veel arbeiders te vervangen. De techniek is zo goed als klaar om een enorme controlestaat uit te rollen. Er zijn echter alleen wat veel mensen. Die vele mensen zijn niet meer nodig, ze gebruiken alleen maar, voedsel, schaarse grondstoffen en energie. Als er nu eens een groot gedeelte van die ‘footprints’ zou verdwijnen dan lossen we veel problemen op.

Voedsel

Klimaat

Vervuiling

Energie

Grondstoftekorten

Uitbetaling pensioenen

Etc. etc. Voelt u hem? Problem, reaction, solution.  Nep pandemie, vaccinatie, depopulatie.


Like it? Share with your friends!

2
Frontier4