Profatleet over vaccinatie..


0

Professioneel atleet verteld over vaccinatieletsel en onwetendheid van de medische wereld

Door

Elijah Davis –

November 5, 2021

Kyle Warner is 29 jaar oud en was op de top van zijn kunnen als professioneel mountainbike racer toen hij in juni 2021 zijn tweede dosis van Pfizer’s COVID-19 prik kreeg. Hij kreeg een reactie die zo extreem was dat hij in oktober nog steeds dagen per week op bed doorbracht, gewoon overweldigd door een te grote hoeveelheid psychologische en lichamelijke inspanning.

Warner deelde zijn gedetailleerde ervaring met John Campbell, een gepensioneerde verpleger en instructeur uit Engeland, en ging begin november 2021 naar Washington, D.C., om de boodschap te verspreiden dat COVID-19 vaccinaties niet altijd zo veilig zijn als men je wil doen geloven. Zelfs iemand van in de 20, in topvorm, kan ernstig letsel oplopen, en daarom wil Warner zich uitspreken tegen vaccinatieplicht.

“Ik geloof dat waar er risico’s zijn, er keuzes moeten zijn,” verklaarde hij. Maar op dit moment worden mensen misleid. “Mensen worden gedwongen een beslissing te nemen op basis van een gebrek aan informatie, in plaats van overtuigd te worden van een beslissing op basis van totale transparantie van informatie. “

COVID prik veroorzaakt heftige reactie, dokter gelooft hem niet

Warner wilde internationaal kunnen reizen, dus besloot hij een COVID-19 injectie te nemen. Hij kreeg zijn eerste dosis van de Pfizer-prik midden mei 2021 en had daarna alleen last van een zere arm. Na zijn tweede dosis op 10 juni had hij zelfs geen pijn meer aan zijn arm, dus hij dacht dat hij er eenvoudig vanaf was gekomen.

Maar er was een vreemd symptoom dat zich binnen enkele seconden voordeed en dat de aanwijzing zal zijn geweest dat er iets heel erg mis was. “Zodra ze de injectie hadden toegediend, had ik een vreemde metaalachtige zoutsmaak in mijn mond. Ik vroeg de man: ‘Is dat normaal?’ en hij zei nee, daar horen ze niet veel van. “

Volgens Campbell:

“Het onbetwistbare feit is dat de clinicus niet erkent dat een metaalachtige substantie in de mond mogelijk een indicatie is van een onbedoelde intravasculaire toediening. Als het vaccin in de spier gaat, het in de spier blijft en het een half uur duurt voordat het systemisch wordt geabsorbeerd, of nog veel langer dan dat. Maar als het direct in een ader gaat, krijg je meteen een metaalachtige smaaksensatie …

Het gegeven dat Warner dit meteen proefde, is voor mij reden aan te nemen dat ze dat per ongeluk in een bloedvat hebben gespoten… In principe heb je dan (ontstekings)reactie in je hart en in je gewrichten in plaats van in je arm.”

Een dag of twee later, zonder pijnlijke arm, dacht hij dat het een minder heftige reactie zou zijn dan de eerste dosis, maar ongeveer twee weken later begon hij ongewone reacties in zijn hart te krijgen. Gedurende de dag begon hij intervallen van versnelde hartslag te ervaren. Als ervaren atleet, kan Warner zijn lichaam zeer goed aanvoelen.

Hij draagt herhaaldelijk een smartwatch dat zijn hartslag bijhoudt en weet wat normaal voor hem is – en dit was niet normaal. Als hij zat te relaxen, piekte zijn hartslag naar de 90 en meer dan 100. Hij besloot alle stimulerende middelen zoals cafeïne te schrappen, voor het geval dat, en nam twee weken vrij van het trainen omdat hij zich niet echt goed voelde.

Na de onderbreking probeerde hij te gaan reizen en zijn hartslag steeg tot 160 en bleef stijgen. Omdat hij zich zwak en misselijk voelde, liet hij zich door een vriend naar de eerste hulp brengen. Hij vertelde de ER-arts dat hij had gehoord over myocarditis als een mogelijk bij-effect van de mRNA-injecties en dat hij dacht dat hij deze reactie had. Ze wimpelden hem volledig af en vertelden hem dat hij die reactie niet had, maar dat hij een aanval van nervositeit had.

Nadat hij te horen had gekregen dat ze geen reden zagen om hem voorrang te geven, zat hij 3,5 uur in de wachtkamer en kreeg uiteindelijk een injectie met het niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddel Toradol om de reactieve artritis te behandelen. Zijn hartslag daalde tot 110, zodat de arts hem kon vertellen dat het beter met hem ging, maar hij had nog steeds een hartslag die bijna het dubbele was van wat hij normaal had.

Het besluit van de arts was om hem door te verwijzen naar een psychiater voor wat hij omschreef als een “psychotische episode”. Volgens Warner dachten de artsen dat hij zich dingen inbeeldde of “probeerde anti-vaxx of een samenzweringstheoreticus te zijn”, omdat hij prompt zei dat zijn reactie van de prik kwam. Vier dagen later belandde hij opnieuw in het ziekenhuis.

Gediagnosticeerd met pericarditis, POTS en reactieve artritis

Dagen nadat hij van de eerste hulp naar huis was gestuurd, had Warner opnieuw problemen met zijn hart – dit keer een sterk knijpend gevoel, samen met krampen en een brandend gevoel. Hij ging naar een speciaal ziekenhuis, waar ze zijn bezorgdheid kritisch aanhoorden, verklaarden dat het mogelijk myocarditis was – een ontsteking van de hartspier – en hem doorverwezen naar een hartspecialist.

Sindsdien is erkend dat myocarditis en pericarditis, irritatie van de buitenbekleding van de hartspier en hart, voorkomen na COVID-19 vaccinaties, het vaakst na de tweede dosis bij mannelijke adolescenten en jongvolwassenen. De hartspecialist diagnostiseerde Warner met pericarditis samen met posturaal orthostatisch tachycardie syndroom (POTS) en reactieve artritis.

POTS is een stoornis in de bloedsomloop die het autonome zenuwstelsel beïnvloedt en kan worden uitgelokt door injecties, samen met mRNA COVID-19 vaccinaties. Een van de belangrijkste tekenen van POTS is een sterke verhoging van de hartslag wanneer een persoon opstaat, en de verhoogde hartslag blijft langer dan normaal verhoogd. Vermoeidheid, misselijkheid, duizeligheid, hartkloppingen en trainings-intolerantie kunnen optreden.

Als ervaren biker heeft Warner zijn deel van ongelukken gehad, hoewel hij voor de prik geen pijn had en al zijn ongelukken waren genezen. Na de tweede dosis van de prik, echter, had hij het gevoel dat al zijn eerdere ongelukken waren gereactiveerd en opnieuw pijnlijk waren geworden. Zijn polsen, bijvoorbeeld, werden zo pijnlijk dat hij zijn veiligheidsgordel niet meer om kon doen.

Warner is nu al 4 maanden zo onwel dat hij niet in staat is te werken. Zelfs psychologische inspanning kan hem lichamelijk doen terugvallen. Als hij een “goede” dag heeft en overdrijft, krijgt hij de volgende dagen weer pijn. Zelfs te veel studeren maakt dat hij zich uitgeput voelt.

Hoewel zijn symptomen van pericarditis zijn verdwenen, heeft hij nog steeds te kampen met de symptomen van reactieve artritis en POTS, die 12 tot 18 maanden of langer kunnen duren. En Warner, die een goede conditie heeft en gewend is naar zijn lichaam te luisteren, heeft het probleem vroeg ontdekt – veel anderen misschien niet.

Waar is de steun voor mensen met vaccinatieschade?

Meer dan 60 mensen hebben sindsdien contact opgenomen met Warner om hun eigen ervaringen te delen die ze hebben opgelopen door COVID-19 vaccinaties. Velen van hen waren bang om anderen te informeren uit angst dat ze zouden worden bespot, belachelijk gemaakt of bestempeld als “antivaxxer” omdat ze hun verhaal vertelden. Ze zijn echter niet de enigen.

Op 15 oktober 2021 werden 818.044 gevallen van bijwerkingen gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) na COVID-19 vaccinaties, samen met 17.128 sterfgevallen. Onderzoek in het verleden heeft aangetoond dat slechts 1 tot 10% van de bijwerkingen ooit worden gemeld aan VAERS, dat een passief, vrijwillig meldingssysteem is, dus het precieze aantal kan mogelijk veel groter zijn en Steve Kirsch schat dat er mogelijk meer dan 5 miljoen niet-gemelde bijwerkingen zijn.

Warner moest zijn eigen rapport aan VAERS invullen, omdat geen enkele arts dat voor hem wilde doen. Het kostte hem 45 minuten om het af te maken – een hoeveelheid tijd die veel artsen niet kunnen of willen besteden aan het melden van bijwerkingen van vaccins bij hun patiënten.

Tijdens de bijeenkomst Real, Not Rare in Washington, D.C., sprak Warner voor politici om een onderscheid te maken in de hulpfase voor mensen met vaccinatieschade – die in de V.S. niet bestaat – en om verzet te bieden tegen vaccinatiemandaten.

Hun missie is om van gekozen functionarissen en federale welzijnsbedrijven erkenning te krijgen voor de bijwerkingen van vaccins en het bewustzijn binnen de medische wereld over deze bijwerkingen te vergroten. Ze willen ook een einde maken aan vaccinmandaten.

 “Echte levens worden beïnvloed door ‘niet zo zeldzame’ gevolgen. Veel mensen met vaccinatieschade willen erkenning van de media en de overheid, zodat zij betere gezondheidszorg en behandeling kunnen krijgen. Vaccinslachtoffers hebben hun deel gedaan door dit vaccin te nemen, en nu hebben ze uw hulp nodig.”

Warner heeft bovendien gesproken met React 19, een groep die het bewustzijn verhogen over bijwerkingen van COVID-19 vaccinatie. De vrouw die de groep heeft opgericht, verklaarde Warner, is waarschijnlijk een van de eerste COVID-19 prikpatiënten en een van de eerste COVID-19 vaccinatielijders in de VS. De groep volgt de vaccinongelukken van 5.000 mensen en vraagt anderen om hun reacties ook te delen, als onderdeel van hun patiënt-geleide analyseprogramma.

Droevig, verklaard Warner dat zes mensen door zulke heftige bijwerkingen zelfmoord pleegden. De autoriteiten zwijgen over COVID-19 vaccinatieschade en willen slachtoffers het zwijgen opleggen, censureren, de slachtoffers hebben geen ander alternatief  dan om over hun ervaringen uit te spreken. Zelfs nu nog, verklaarde Warner, is hij niet in staat om te werken en zich aan zijn dagelijks leven te houden zoals hij dat deed vóór de vaccinatie, “Ik voel me gewoon zo waardeloos. “

Warner heeft geëxperimenteerd met tal van therapieën die volgens hem hebben geholpen, samen met ivermectine, dennennaalden thee en steranijs. Zijn arts heeft hem geadviseerd te blijven drinken, compressie leggings te dragen en voorzichtig op de rug te oefenen om zijn kracht terug te krijgen, maar hij kan nog steeds niet op een mountainbike rijden.

Onwaarschijnlijk dat vaccingewonden hulp krijgen

Hoewel gezondheidswerkers myocarditis beginnen te erkennen na de COVID-19 vaccinaties, zijn er tal van andere tegengestelde gevallen die misschien nog steeds worden genegeerd. Neuro-inflammatie, extreme complicaties, epilepsie en zelfs blindheid zijn gemeld, verklaarde Warner. Terwijl een groeiend aantal mensen om hulp vraagt voor velen die gewond zijn geraakt, is de Amerikaanse wetgeving niet opgewassen tegen farmaceutische bedrijven met een volledige wettelijke aansprakelijkheidsbescherming.

In de VS hebben vaccinproducenten al een soort “vrijbrief” gekregen met betrekking tot juridische aansprakelijkheid en rechtszaken over vaccinatieschade via de National Childhood Vaccine Injury Act van 198614 en de Public Readiness and Emergency Preparedness (PREP) Act, die in 2005 werd aangenomen. De wet van 1986 stelde een federaal schadevergoedingsprogramma in voor vaccinatieschade (VICP) als een administratief alternatief voor een rechtszaak over ongevallen die te wijten zijn aan vaccins die door de CDC gunstig zijn bevonden voor jongeren.

Betwiste schadeclaims tegen vaccins worden beoordeeld door de U.S. Court of Federal Claims in Washington, D.C., en er is een overtuigingsfonds waaruit claims worden betaald, waardoor verzekeringsmaatschappijen die vaccinproducenten en vaccinleveranciers vertegenwoordigen, worden gevrijwaard van dure uitbetalingen voor ongelukken en sterfgevallen door vaccins.16

Alleen reacties op routinematig heilzame vaccins kunnen ook worden gehoord op deze “vaccinrechtbank”, die echter niet van toepassing is op COVID-19 vaccinaties, die worden doorgestuurd via het obscure Countermeasures Injury Compensation Program.  De keerzijde is helaas dat dit, zoals benoemd door Barbara Loe Fisher van de NVIC:

    “Als u of een geliefde overlijdt of blijvend gewond raakt door een experimenteel of … [recent] gelicentieerd COVID-vaccin, kunt u het medicijnbedrijf dat het vaccin heeft gemaakt niet aanklagen, zelfs niet als er bewijs is dat het bedrijf het minder reactief of effectiever had kunnen maken.”

https://www.tidewaternews.com/uncategorized/elite-athlete-explains-vaccine-injury-and-doctors-ignorance-jpg/


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4