Samen sta je sterker: ANBB Voor 1 euro doe je mee!


0

Veel belangengroepen strijden al jaren voor een specifiek doel: persoonlijke medicatie vrijheid, vaccinatievrijheid, privacybescherming, waarheidsvinding, boerenbelangen, visserijbelangen, etc. De vele aanhangers geven hun stem (en tijd en geld) onvermoeibaar aan het goede doel.

Toch zijn de resultaten (helaas) vaak beperkt: de overheid en grote bedrijven blijken vaak oost-indisch doof en negeren te vaak de overduidelijke signalen van deze belangengroepen.

Burgerbelangen groepen zijn kleinschalig en versnipperd terwijl overheden en bedrijven massaal en sterk georganiseerd zijn.

Deze waarneming leidde tot een nieuw idee: indien de diverse belangengroepen zouden samenwerken en elkaar steunen kan dit leiden tot een veel grotere burgerbeweging waar men dan niet meer omheen kan.

Dat is precies wat er in de achterliggende maanden is gebeurd : een serie bestaande belangengroepen heeft besloten een nieuw burgerbelangen initiatief te starten om samen sterker te staan.

Graag roepen wij U op om kennis te nemen van dit nieuwe initiatief : de Algemene Nederlandse Burger Belangenvereniging, de ANBB, De website is gereed zie: www.anbb.nl 

De rechtsvorm van de ANBB is een vereniging. U kunt lid worden van deze vereniging voor een symbolisch bedrag. Daarna kunt u, via een officiele identificatie mbv iDIN, anoniem stemmen met uw eigen statistisch profiel.

iDIN is een relatief onbekende service van uw eigen bank die lijkt op iDeal maar die puur bedoeld is om uw identiteit te bevestigen aan maatschappelijke verenigingen zoals de ANBB (maar ook bijvoorbeeld supporterclubs).

De uitkomsten zullen worden gepubliceerd en als input dienen voor politieke partijen.


Like it? Share with your friends!

0
Frontier4