THE TRUTH WIL SET YOU FREE….. IN ABOUT 55 YEARS


0

Wie er nog mocht twijfelen over het doofpot/staatsgeheim gehalte van de covid prikjes, die ligt in de categorie van o.a. de moord op Kennedy, gezien het feit dat de FDA de rechtbank 55 jaar – mijn gehele leven ? – de tijd heeft gevraagd om gegevens aan te leveren over het Pfizer vaccin.
Dat het al buitengewoon vreemd is dat men in slechts een aantal maanden een ‘levensreddend’ vaccin in elkaar kan brouwen, maar het 55 jaar kost om de inhoud en werking van deze vaccins in de openbaarheid te brengen moge duidelijk zijn, want wie niets te verbergen heeft vraagt niet: hebbie ff, zo ongeveer 55 jaar?

Juist bij een vaccin dat ingezet wordt om de gehele wereldbevolking te ‘beschermen,’ en dat daarom de nodige vragen en scepsis oproept, moet men met één druk op de knop de betrouwbaarheidsgegevens van dit vaccin aan kunnen leveren, want waar men zoooooo overtuigd is van de werkzaamheid van dit vaccin, is men duidelijk minder overtuigd van de – op voorhand – beloofde transparantie.

Waarom een marge van 55 jaar, die zo op het eerste oog nergens op gebaseerd is, zult u zich misschien afvragen, maar daar spreekt naar mijn mening geen willekeur uit.
Laten we van de ‘prikleeftijd’ van 16 jaar uitgaan. Eenieder die nu dus 16 jaar en ouder is, zal bij het ‘time capsul’ moment 71 jaar en/of ouder zijn, waarbij de overgrote meerderheid der speldenkussen inmiddels overleden zal zijn, of waarschijnlijk zittend aan de Bambix, omdat ze zelfs niet meer de herinnering hebben aan de kauwende mogelijkheden van hun kunstgebit.

Het moorddadige karakter van die spuitjes uit dat – wat was het ook alweer – virusprobleempje zullen zo ver achter u liggen, en zo ver in de vergetelheid dat het zelfs geen woede meer zal opwekken als bijvoorbeeld zou blijken dat big pharma u allen heeft ingespoten met pure cyanide.

Er geldt geen verjaringstermijn op moord, maar er kan wel degelijk sprake zijn van een vergetelheidstermijn op moord, waar de FDA overduidelijk op inzet met hun verzoek voor een aanlevertermijntje van slechts 55 jaar.

https://aaronsiri.substack.com/p/fda-asks-federal-judge-to-grant-it?justPublished=true


Like it? Share with your friends!

0
Michel Mulder