TOTALE LOCKDOWN OP KOMST!


0

(EIGENWIJSHEID)

TOTALE LOCKDOWN OP KOMST!
WO III ?

Hier het verhaal van de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz (met dank aan HennyVdlem en Dutch Patriots) dat verder geen uitleg behoeft. Ik had dit nog even voor wat later willen bewaren, maar alle ontwikkelingen zijn intussen in een angstwekkende versnelling geraakt waardoor dit nu belangrijk is. Lees dit dus (!) en wees voorbereid als dit inderdaad het geval blijkt te zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


Alle landen voor eind september een half jaar lang in totale lockdown waarbij complete steden en gebieden hermetisch zullen worden afgegrendeld (zoals in Melbourne al het geval is) en iedere burger gedwongen zal worden getest, positief bevonden en gevaccineerd zal worden, met behulp van het leger.


De door onder meer Bill Gates aangevoerde internationale ‘Deep State’ (de top van de miljardairs, waar Trump NIETS mee te maken heeft!) heeft de regeringen van de VN een internationaal ultimatum gesteld, zo zegt de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz op basis van directe informatie van militaire politici. Alle landen moeten tussen 18 en 30 september een totale lockdown afkondigen, en die met het leger gaan afdwingen. Tot die tijd moeten de volken via de mainstream media eerst nog banger worden gemaakt voor de (fake) ‘tweede golf’. Gedurende de nieuwe lockdowns gaan alle remmen los, en zal iedereen zich moeten laten testen op corona. Hierdoor zal het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig exploderen, wat het excuus zal zijn om iedereen te vaccineren.


Ebalz zegt een gesprek te hebben gehoord tussen enkele deelstaat politici en een militair, die bevestigden waar hij al vier maanden geleden voor waarschuwde, namelijk dat er een plan klaarligt om op zeer korte termijn in Duitsland en de meeste andere landen in Europa een tweede, nog veel strengere lockdown af te kondigen, die zeker tot en met maart 2021 gaat duren.


Project Under the Dome
‘De tweede lockdown moet op 18 september 2020 beginnen,’ zegt Ebalz. ‘De Deep State heeft een ultimatum gesteld om de ‘tweede golf’ te implementeren. Daar krijgen Duitsland en de andere landen tot 30 september de tijd voor’. Dat komt behoorlijk overeen met ons recente artikel over de Duits gemeenteraadlid die waarschuwde dat hij in raadsvergaderingen te horen heeft gekregen dat de tweede lockdown vanaf 30 augustus staat gepland.
‘Duitse soldaten hebben verteld dat er lokale lockdowns met checkpoints komen. Ze willen steden en gemeenten compleet afgrendelen. Met een zogenaamde ‘test epidemie’ willen ze de aantallen (besmettingen) snel op laten lopen, om dan alles af te sluiten’. Soldaten hadden het over project ‘Under The Dome’, vernoemd naar de sf/fantasy serie die tussen 2013 en 2015 veel kijkers trok.


Iedereen moet worden getest en gevaccineerd
Een van de politici die Ebalz hoorde zei dat ze dit wel ‘moeten doen, omdat op dit moment niemand zich zou laten vaccineren.’ Daarom gaat de politiek eerst ‘de crisis maximaliseren, om de mensen onder druk te zetten om zich te laten vaccineren. Daar gaat het ze om.’ Een collega politicus zou hebben bevestigd dat ze inderdaad een ‘genetisch kadaster’ (DNA register) van ALLE mensen willen hebben, en dat willen gaan doen door iedereen te dwingen zich op corona te laten testen.


De regionale lockdowns zouden in het aan Nederland grenzende Nordrhein-Westfalen gaan beginnen, waarna Badem Württemberg (grenzend aan Frankrijk) en Bayern aan de beurt zijn. ‘Als dit echt zo gedaan wordt, en als ze met niet hebben belazerd, begint het dus op 18 september, en moeten we onmiddellijk de straat op gaan,’ vervolgt de burgerjournalist. We moeten er volgens hem ook rekening mee houden dat aanvoerlijnen (en dus de bevoorrading van fabrieken en winkels) zullen worden verstoord.


‘Ze willen deze crisis veroorzaken om hun nieuwe systeem te installeren’
‘Als het echt zover komt dat ze het leger gaan inzetten om steden en gemeenten af te grendelen, moeten wij ons verzetten,’ vervolgt hij. ‘De vrijheid om te reizen zal compleet worden ingeperkt. Je kunt er niet meer in of uit’. Een van de politici zou hebben gezegd dat het bewust wordt gedaan in gebieden met industrie, zodat er niets meer kan worden geproduceerd. ‘Werknemers zullen dan werkeloos worden, en dat betekent dat ze deze crisis veroorzaken om hun nieuwe (communistische) systeem te installeren’.

We zullen zien of ze me hebben voorgelogen. Mensen, ga dus de straat op en kom in verzet. Ik laat me mijn vrijheid niet afpakken. Als soldaten menen dat ze onze steden moeten afgrendelen en checkpoints moeten oprichten, waardoor ik er niet meer uit mag, dan zal ik mij verzetten’.
Hij balt zijn vuist: ‘Dan komt het gevecht dat jullie willen. Het maakt me niets meer uit. Dit laat ik niet lang meer over me heenkomen. Waar leven we nu in? Zelfs in Syrië werden we niet zó opgesloten! Wat gebeurt er? En de mensen vinden het nog goed ook! Hou dus je ogen open. Wij zullen vechten’.


Binnenkort definitief in een bezettingstoestand?
Het zal iedereen inmiddels wel duidelijk zijn dat er daadwerkelijk een staatsgreep tegen onze vrijheid, democratie en grondrechten gaande is, en dat we bij zo’n eventuele tweede lockdown letterlijk van een bezettingstoestand kunnen spreken, waarbij we ook razzia’s kunnen verwachten tegen alle mensen met een ‘mening die ze niet aanstaat’.
Van onze regering en het parlement verwacht ik de opperste gehoorzaamheid aan het ‘befehl’. Maar iedere agent en militair zal nu toch echt moeten kiezen wie hij of zij werkelijk gaat dienen: de waarheid (het volk/de eigen familie) of de leugen (het geld en de hoge heren van de nieuwe wereldorde)! Valt die keuze op het laatste, dan kunnen wij alleen nog als volk massaal in het geweer komen om onze toekomst proberen te redden en onze vrijheid terug te krijgen.

Voer AKTIE:

https://www.veilig.nu/product/compleet-introductiepakket-burgerfront-cap-vlag-posters-flyers-stikkers/

Like it? Share with your friends!

0
Frontier3

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *